Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Matgrupper

(24 Produkter)

Matgrupper med hög kvalitet

Hitta din matgrupp på Folkhemmet! Här finner du ett brett utbud av matgrupper med snygg design och hög kvalitet. Bland våra matgrupper finns allt från vanliga matbord till barbord. Borden finns i många former (rektangulära, runda, ellips, ovala). Välj mellan mängder av härliga material - på Folkhemmet finns allt från massiva träbord i ek & björk till designade glasbord från Italien. 

Visa mer

Bästsäljare

Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Matgrupper
Bord
Matgrupper
Kategori:
Matgrupper
Bord
Matgrupper

Köksbord och stolar i massiv ek

När man letar matgrupper till kök eller till middagsrummet är det ofta en investering som ska hålla i många år. Vi på Folkhemmet värnar om vår miljö och din inredning. Ett klassiskt och stilrent bord och stolar i massivt ek som matgrupp håller under många år som dessutom tål en hel del påfrestningar från allt vad en familj eller stor middagsbjudning erbjuder.

Kompletta matgrupper för stora och små hem

Oberoende om du har en stor flådig matsal där du kan inhysa många gäster eller om du har ett litet mysigt kök som familjen eller kompisarna ska samlas vid har vi en matgrupp med bord och stolar som passar dig. Vi har bland annat matgrupper med runda eller klaffbord med snygga tillhörande stolar från Torkelsson. VI har matgrupper med stolar i härliga naturgfärger, svarta, vita ja helt enkelt något för varje hem. Välj stolar och bord tillverkade i ask, alm, bjök, valnöt eller lite detaljer i läder och metall.

Välkommen till Folkhemmet din specialla leverantör av Matgrupper

 

To top