Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Nack Matbord 220x100cm Svart/Natur Ek

Nack är ett modernt rejält bord med en rustik tjock topp i massiv ek. Underredet är i svartlackad metall men finns i även i vit finish. Toppskivan finns även den i andra utföranden. Bordet är tillverkat av Spanska Julia Grup och finns även i mindre storlekar.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Nack är ett modernt rejält bord med en rustik tjock topp i massiv ek. Underredet är i svartlackad metall men finns i även i vit finish. Toppskivan finns även den i andra utföranden. Bordet är tillverkat av Spanska Julia Grup och finns även i mindre storlekar.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart, Natur
MaterialEk, Metall
FormRektangulär
Höjd78 cm
Bredd100 cm
Längd220 cm
VarumärkeLa Forma
Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Oljad Ek från Julia Grup

Ek är ett lövträd som kan bli över 1000 år gammalt. Virket har en vacker ådring och är mycket eftertraktat då det är hårt och starkt, samtidigt som det är elegant och sofistikerat. Vi rekommenderar att du oljar eken 2-4 gånger per år vilket ger en tålig yta som skyddar mot spill, vätskefläckar och smuts. Då möbeln kan ha legat i kartong ett tag rekommenderar vi att du oljar bordet direkt efter uppackning om ytan är torr.  Du kan både använda vaxolja eller vanlig möbelolja. Variationer och märgstrålar är en vanlig företeelse i massiv ek och samtidigt är dess charm då ingen produkt är helt den andre lik. 

Läs mer
Stäng
* Varan kommer ofta från externt lager vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor

Artnr:  JGC799M40

To top