Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Samtliga RECO-recensioner är verifierade kunder som köpt på Folkhemmet och insamlade av oss eller lämnade av kunder.  

Skandö Matbord 90x180 (260)cm Vit/Vitoljad Ek

Skandö är ett modernt matbord från Nordic Furniture Group. Bordet har en tydlig skandinavisk design. Benen och underredet är tillverkat i vitoljad ek som ger ett gediget och snyggt utseende. Toppskivan till Skandö är tillverkat i matt vitlackad MDF. Det ingår två stycken iläggsskivor som du enkelt kan förlänga bordet med (till 220 eller 260 cm). Missa inte den snygga stolen i samma serie eller de läckra förvaringsmöblerna.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Skandö är ett modernt matbord från Nordic Furniture Group. Bordet har en tydlig skandinavisk design. Benen och underredet är tillverkat i vitoljad ek som ger ett gediget och snyggt utseende. Toppskivan till Skandö är tillverkat i matt vitlackad MDF. Det ingår två stycken iläggsskivor som du enkelt kan förlänga bordet med (till 220 eller 260 cm). Missa inte den snygga stolen i samma serie eller de läckra förvaringsmöblerna.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit, Vitpigmenterad
MaterialEk, MDF
Höjd75 cm
Bredd90 cm
Längd180 cm
Längd (Ink Förlängning)260 cm
VarumärkeNordic Furniture Group
SerieSmåbord
Läs mer
Stäng
Nordic Furniture Group

Nordic Furniture Group (NFG) är ett svenskt bolag som säljer fler fina Norska Varumärken bland annant Hjellegjerde och Hödnebö. Tillsammans med ett eget sortiment av fina möbler med en modern nordisk design så erbjuder NFG kanske Sveriges bredaste och mest spännande sortiment av möbler och inredning. På Folkhemmet hittar du ett härligt urval av deras sortiment.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Lackade Möbler

Lackerade möbler är för dig som vill ha en hårdare finish än vad en oljad yta ger. Lacken gör ytan tåligare och enklare att rengöra. Möbeln bör även behandlas med möbelpolish regelbundet för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Sköter du detta klarar ytan av spill, vätskefläckar och smuts på ett utmärkt sätt.Läs mer
Stäng

Artnr: NFG500000

To top