Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Fåtöljer

(471 Produkter)

" Kan vi inte stanna hemma ikväll? "
Lotta, ekonomichef - Folkhemmet 
Fåtölj och fotpall:  Idun - Folkhemmet 

Stilrena och bekväma fåtöljer av hög kvalité 

En stilren och bekväm fåtölj kan vara den viktigaste möbeln i vardagsrummet eller biblioteket. Vi har ett brett utbud av fåtöljer med fantastisk kvalité från bland annat SitsHagagruppen och vi är extra stolta över våra egna fåtöljer från Folkhemmet.

Visa mer

Bästsäljare

Dina val
Visa filtreringDölj filtrering

Exklusiva och sköna fåtöljer 

Handla en fåtölj i fårskinn, läder eller kvalitativt tyg - när bara det bästa är gott nog för dig och din kropp. Vi har ett stort utbud av snurrfåtöljer och öronlappsfåtöljer i många utföranden. Det härliga med en fåtölj är att den kan få bryta av i färg och stil med resterande rum eller soffgrupp. Den lever sitt egna liv och kan bli rummets centrum.

Fåtöljen som passar din livsstil

Om du behöver en stund för dig själv genom att läsa en bok i ditt bibliotek, vardagsrum där du har plats för en stor fåtölj att sjunka ner i. Om du bara vill koppla av framför TV.n i TV-rummet med en fåtölj med benstöd, så kallad Reclinerfåtöljer så du kan luta dig tillbaka en stund. Vi har fåtöljer för alla smaker, tillfällen och rumpor.

Stora & små fåtöljer för vardagslyxet

Letar du efter en mindre fåtölj som skulle passa bra i din lilla lägenhet, eller om du letar efter en klassisk Clubfåtölj i vintageläder eller sammet. Vi har fåtöljer för alla! Pass på att slå till på en skön fotpall till fåtöljen för att få bästa möjliga bekvämlighet.

Vi ett brett sortiment av bekväma fåtöljer medans vi samlar ihop en del av storsäljarna i butik för visning. Köp kvalitativa fåtöljer till bra priser direkt på Folkhemmet.com, eller i vår butik, med bra service och snabb leverans.

To top