Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Clubfåtöljer

(22 Produkter)

En tidlös fåtölj för stilfulla hem

En Clubfåtölj är en liten och nätt fåtölj som är en stilren detalj i rummet, samtidigt som den fortfarande är bekväm att sitta i. Den här typen av fåtölj är ofta kombinerad med en lite mer vintage eller klassisk stil som t.ex. chesterfield. Vår huvudleverantör av clubfåtöljer är Hagagruppen där fåtöljen Leeds är en fantastisk modell. Välj bland olika kvaliteter som sammet eller skinn.

Visa mer

Bästsäljare

Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Clubfåtöljer
Fåtöljer
Clubfåtöljer
Kategori:
Clubfåtöljer
Fåtöljer
Clubfåtöljer

Clubfåtöljer för dig som vill inreda tidlöst och klassiskt

Clubfåtöljer går aldrig ur tiden, utan kan användas i alla möjliga miljöer och hem. Välj bland den klassiska skinnfåtöljen eller den mer moderna sammetsfåtöljen. Clubfåtöljen kännetecknas ofta med de djuphäftade knapparna och chesterfield-stilen. Trots det passar en clubfåtölj passar i de flesta inredningsmiljöer och är en storfavorit hos många som både vill ha en snygg och skön fåtölj.

 

Men vilken passar egentligen in i vilket hem?

Det är ingen tvekan om att clubfåtöljen passar i flera olika stilar. Men hur tänker man då när man ska välja ut den? Har du ett modernt hem kanske en sammetsfåtölj passar bättre, men är ditt hem mer i vintage och den klassiska stilen kan en clubfåtölj i skinn passa bäst. Vi erbjuder alla möjliga kvaliteter och färger på våra fåtöljer. Har du en mer romantisk shabby chick-stil kan det passar bättre med en ljusare färg i sammet, medan ett enklare tyg passar i den lyxiga miljön. Oavsett har vi alltid något att erbjuda för just din inredningsstil och miljö. 

 

Den eleganta fåtöljen med lyxig känsla

Inspireras du av engelska inredningsdetaljer passar den här fåtöljen perfekt! Du kanske känner igen den från engelska pubmiljön, gamla herrgårdar eller bibliotek. Det brukar oftast förknippas med en stilren och lyxig känsla där fåtöljen har en central och plats i rummet och verkar som en inredningsdetalj. 

To top