Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Natuzzi B520 Floriano Fåtölj

Natuzzi B520 Floriano fåtölj. En modern chesterfield fåtölj med fantastisk komfort och elegant utseende. Stoppningen i sits och rygg består av kallskum och fibervadd. Hela soffan är klädd i äkta läder. Finns som hörnsoffa, 3-sits, 2-sits och fåtölj. Du kan även bygga din unika soffa av olika fasta moduler. Ben i kmörkbrunt trä.

Mått: 99x97 cm. Sitthöjd 47 cm.

Natazzi - Italienska skinnsoffor och fåtöljer i absolut toppklass. Allt i denna soffa håller högsta kvalité. Sedan 1959 har Natuzzi tillverkat soffor och fåtöljer med fokus på kvalité, design och miljö. Natuzzi är Italiens största möbeltillverkare och alla soffor tillverkas för hand. I butiken kan Du välja bland ett stort antal klädslar medan vi i webshopen endast visar ett begräsat urval. Aktuella läderprover finns på Folkhemmet i Arninge där Du även kan se och provsitta utvalda modeller. Ska du köpa Natuzzi skinnsoffor i Stockholm är Folkhemmet Arninge ditt självklara val. Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Natuzzi B520 Floriano fåtölj. En modern chesterfield fåtölj med fantastisk komfort och elegant utseende. Stoppningen i sits och rygg består av kallskum och fibervadd. Hela soffan är klädd i äkta läder. Finns som hörnsoffa, 3-sits, 2-sits och fåtölj. Du kan även bygga din unika soffa av olika fasta moduler. Ben i kmörkbrunt trä.

Mått: 99x97 cm. Sitthöjd 47 cm.

Natazzi - Italienska skinnsoffor och fåtöljer i absolut toppklass. Allt i denna soffa håller högsta kvalité. Sedan 1959 har Natuzzi tillverkat soffor och fåtöljer med fokus på kvalité, design och miljö. Natuzzi är Italiens största möbeltillverkare och alla soffor tillverkas för hand. I butiken kan Du välja bland ett stort antal klädslar medan vi i webshopen endast visar ett begräsat urval. Aktuella läderprover finns på Folkhemmet i Arninge där Du även kan se och provsitta utvalda modeller. Ska du köpa Natuzzi skinnsoffor i Stockholm är Folkhemmet Arninge ditt självklara val. 

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgValbart
KlädselÄkta Läder
Höjd70, 80 cm
Bredd99 cm
Längd98 cm
Sitthöjd47 cm
Djup97 cm
VarumärkeNatuzzi
Läs mer
Stäng
Natuzzi

Natuzzi är en exklusiv italiensk sofftillverkare som är mest känd för sina fantastiska skinnsoffor. Företaget startades 1959 av Pasquale Natuzzi och har sedan dess varit en ledande aktör inom soffbranschen både i Italien och resterande världen. Natuzzi hade till och med en egen affär Stockholm under en tid men numera har sortimentet nått ut till återförsäljare som Folkhemmet. Natuzzi har sedan sin start blivit en synonym med exklusiva lädersoffor med en fantastisk komfort och svårslagen kvalitet. Vi erbjuder hela Natuzzi editions och Natuzzi Italias sortiment där vi framför allt visar deras sortiment i vår butik i Täby.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Natuzzi läder

Anilin (Natuzzis läder Madison) är ett genomfärgat läder utan ytlack eller täckfärg. Naturliga märken som exempelvis insektsbett, taggtrådsmärken och brännmärken finns kvar på lädret för att behålla så mycket som möjligt av den naturliga känslan. En viss nyanskilnad kan förekomma mellan de olika skinnbitarna på en möbel klädd i anilinläder. En Natuzzisoffa i anilin har extremt hög komfort och andas mycket, men är samtidigt känsligt för spill och fläckar. Äger man en Natuzzi möbel i anilinläder är det extra viktigt med underhåll så att lädret alltid har ett fullgott skydd och åldras vackert.

Semianilin (Natuzzis läder Le Mans) är ett genomfärgat anilinläder som ytbehandlats med ett extra lager färg för att öka tåligheten mot fläckar och ge en jämnare nyans. De naturliga märkena som återfinns på ett anilinläder finns i vissa fall kvar även på ett semianilin. Dock inte lika mycket som på ett anilinläder.  Natuzzis semianlinläder har en bra komfort och god andningsförmåga.

Täckfärgat läder (Natuzzis läder Denver) har, som namnet antyder ytterligare skydd och färg på ytan vilket gör att andningsförmågan och komforten begränsas något av ytbehandlingen. Täckfärgat läder från Natuzzi är i regel inte genomfärgat men är istället ett motståndkraftigt och tåligt läder.

Utvalda Natuzzi skinnsoffor finns att se och provsitta i Stockholm på Folkhemmet i Arninge

Läs mer
Stäng

Artnr:  NATB520003CAT 10

To top