Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Fårskinnsfåtöljer

(26 Produkter)

En stilren och klassisk fåtölj som håller länge

Fåtöljer i fårskinn är stilrena, sköna och ett klassikt inslag i ditt hem eller kontor. Våra fårskinnsfåtöljer är inte bara snygga, utan värmer på vintern och andas och svalkar på sommaren. Våran huvudleverantör för fårskinnfåtöljer är Conform

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Fårskinnsfåtöljer
Fåtöljer
Fårskinnsfåtöljer
Kategori:
Fårskinnsfåtöljer
Fåtöljer
Fårskinnsfåtöljer

Fåtölj som håller dig varm på vintern

Fårskinn har en fantastisk funktion som dels bidrar till värme när det är kallt ute, men som svalkar varma sommardagar. Perfekt för dig som bor i hus och vill sitta bekvämt och varmt under kalla vinterdagar.

 

Snurrfåtölj eller ben med svikt?

Vi har garanterat något för dig. Vill du ha en fot i aluminium som går att snurra eller fasta ben med svikt i trä? Vi har garanterat något som passar dig och dina behov. Välj bland olika färger. Vi erbjuder fårskinn i mörkgrått, brunt, vitt eller klassisk grå. Armstöden finns i allt från oljad ek, svartbetsad ek till fin valnöt.

 

Underhåll och rengör din fåtölj i fårskinn enkelt

En fårskinnsfåtölj är lätt att damma av med dammsugaren eller en vanlig klisterrulle/klädvårdsrulle. Om du får fläckar på din fårskinnsfåtölj rekommenderar vi att torka bort det direkt med lite vatten och en svamp. Vid mer inrotade fläckar kan du använda ett ullschampo.

To top