Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Fotpallar

(79 Produkter)

Snygga fotpallar för alla möjliga fåtöljer och miljöer

Fotpallar och pallar är ett komfortabelt och ett snyggt tillskott till vilken miljö eller fåtölj som man än önskar. Är du ute efter en fotpall till fårskinnsfåtöljen eller kanske en fotpall i sammet eller tyg? Vi har alla olika varianter som passar till alla möjliga fåtöljer. Våra huvudleverantören för dessa produkter är Sits, Conform, Torkelson, Scapa samt Hagagruppen.

Visa mer

Bästsäljare

Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Fotpallar
Fåtöljer
Fotpallar
Kategori:
Fotpallar
Fåtöljer
Fotpallar

 

Välj bland fotpallar i olika former, färger och modeller

Vi har fotpallar med olika funktioner. Vill du ha en fotpall som går att snurra eller en som har fyra fasta ben? Dessutom har vi olika material, tyger och färger. Vi har olika former Till sammetsfåtöljen kanske en rund pall passar. Vi har också fyrkantiga i skinn och skinnimmitation som exempelvis passar din clubfåtölj.

 

Sitt bekvämt och avslappnat med fotpall

Vem vill inte sitta bekvämt en kväll framför TVn? En fotpall förgyller på många sätt tillvaron. Den höjer bekvämligheten och det är dessutom en snygg detalj i rummet. Om du har plats rekommenderar vi dig alltid en fotpall till fåtöljen för att få en mer ombonad känsla och skön stund i vardagsrummet med familjen. Fotpallar passar även soffan och är ett praktiskt sätt att få bygga till en schäslong. Vi har dessutom Fatty-fotpallar som kan nyttjas de mindre familjemedlemmarna, men givetvis också av hela familjen.

To top