Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Folkhemmet firar 20 år! Upp till 30% rabatt på mängder av varor!

Mindre Fåtöljer

(133 Produkter)

Små fåtöljer för mindre utrymmen

Vi har små och nätta fåtöljer för dig med mindre utrymme eller i miljön där du inte vill att fåtöljen tar så stor plats. Våra snygga mindre fåtöljer gör ett stort intryck med dess design och tar samtidigt inte så mycket plats. Vi har även andra fåtöljer i olika varianter att erbjuda här på Folkhemmet. Huvudleverantörer på mindre fåtöljer är Conform, Sits, Interstil etc.

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Mindre Fåtöljer
Fåtöljer
Mindre Fåtöljer
Kategori:
Mindre Fåtöljer
Fåtöljer
Mindre Fåtöljer

Enkel fåtölj till matgruppen eller för stillsamma stunder

Vi erbjuder små fåtöljer som såväl passar matgruppen eller loungedelen. Vill du ha en stadig fåtölj som kan ersätta eller komplettera stolarna till matbordet? Våra mindre fåtöljer kan användas vid alla olika tillfällen, dels som en en inredningsdetalj, vid ett mysigt hörn framför brasan eller för att läsa en bok. 

 

Olika material beroende på inredningsstil

Har du en klassisk stil i ditt hem eller har du en mer modern stil? Vi har fåtöljer för alla möjliga hem. Vi har fåtöljer som har en härlig kombination av klassiskt och modernt med och som kan passa hemmet som vill blanda stilar hemma. Välj bland tyg, sammet, skinn eller andra kvaliteter. Vi har alltid något för ditt hem. 

To top