Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Reclinerfåtöljer

(78 Produkter)

Fällbar fåtölj för bästa komfort

Om du ska ha en fåtölj till hemmabion är en reclinerfåtölj ett måste. Inget har en bättre komfort och känsla då du i denna fåtölj kan sträcka ut dig med den fällbara funktionen fåtöljen har. Vi har ett bra utbud av reclinerfåtöljer från framförallt Hagagruppen där serier som Cinema och Texas är starka. Även vår exklusiva italienska leverantör Natuzzi har en gediget sortiment med elektriska reclinerfåtöljer.

Visa mer

Bästsäljare

Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Reclinerfåtöljer
Fåtöljer
Reclinerfåtöljer
Kategori:
Reclinerfåtöljer
Fåtöljer
Reclinerfåtöljer

Skön reclinerfåtölj som ger biokänsla

Vi har fåtöljer i material som mocka, läder och tyg. Vi har klassiska biofåtöljer, men även enklare varianter och mer nätta reclinerfåtöljer. Likheten är den fällbara funktionen som reclinerfåtöljer har som tillåter dig att ligga utsträckt och bekvämt medan du kollar på film eller läser en bok. Dessutom har vi 2-sits reclinersoffa som är perfekt för paret eller om ni är flera i familjen. 

 

Rätt val om du vill ha en ergonomisk fåtölj

Våra reclinerfåtöljer har en skön och ergonomisk utformning. Med våra reclinefåtöljer kan du välja att endast fälla ner ryggstödet eller kombinera exempelvis ryggstöd och fotstöd utifrån den position som du vill ha för tillfället. Vissa fåtöljer har en spak på sidan, andra finns med fjärrkontroll. Oavsett är det enkelt att komma åt och underlättar för dig att få en bekväm stund i fåtöljen. Många av våra fåtöljer har även en lyftfunktion som underlättar att ta sig ur fåtöljen. Perfekt om du har ont i kroppen eller behöver hjälp att ta dig ur fåtöljen.

To top