Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Folkhemmet magasin

 

VÅRNYHETER

 

Våren är här och det är dags att andas liv i din uteplats! Vi på Folkhemmet har kollat in de mest populära inredningsstilarna på de svenska uteplatserna. Låt oss guida dig igenom några av våra favoriter!

 

 

För dig som älskar att ha en stilren och minimalistisk trädgård är moderna utemöbler det självklara valet! Vi snackar raka linjer, enkla former och material som metall och glas. Rottning? Nej inte hemma hos dig! Här ska det vara shiny och cool med svart, vitt eller grått.

 

 

 

 

Är du mer av en "old school" typ? Då är klassiska utemöbler det perfekta valet för dig! Dessa möbler är så tidlösa och eleganta att de skulle passa in i en film från 1920-talet. Runda former och mjuka linjer är vad som gäller här. Trä, metall och smide är de material som dominerar och färgerna är oftast dämpade i beige och brunt.

 

Vill du skapa en trädgård som känns mer färgglad? Då är bohemisk stil det perfekta valet för dig! Denna stil handlar om att mixa och matcha färger, mönster och material. Rotting, trä och metall kan användas tillsammans för att skapa en härligt eklektisk känsla. Här får färgerna vara livfulla och djärva, såsom grönt, blått, orange och rosa. Med bohemisk stil kan du verkligen visa upp din personlighet och kreativitet!

 

Alla våra möbler är tillverkade för att hålla i utomhusmiljöer och vi vill påminna dig om vikten av att investera i högkvalitativa utemöbler som kan stå emot väder och vind. Så låt oss hjälpa dig att skapa din ultimata utomhusoas med våra senaste utemöbelnyheter.

Oavsett vilken stil du väljer så är det viktigt att skapa en utomhusmiljö som verkligen passar din personlighet. För att hitta de perfekta utemöblerna för dig, kan du alltid vända dig till vårt kunniga team för rådgivning. Hos Folkhemmet hjälper vi dig att hitta de utemöbler som verkligen passar dig!

 

Utemöbler

 

To top