08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr
20% på varumärket Calligaris t.o.m 1/3 >

Stockholm Design Week - Vårens trendspaning

(18 Produkter)

Våren är alltid en spännande tid i inredningsvärlden. Förutom att planera för alla intressanta nyheter i möbelsverige så har vi kollat in vad de trendkänsliga inredningsexperterna kommer att föredra för material och färger i sina hem under 2019. 

Trendiga material

Hos RGE hittar vi mycket fina nya soffbord i krossad marmor, Terrazzo. De har sedan förra säsongen de omåttligt populära Accent marmorborden med mässingunderrede. I den omsorgsfullt inredda montern hos Classic Collection på Stockholms möbelmässa hittar vi fluff och teddy i mängder, hur härligt vore det inte att låta fötterna möta denna mjuka Copenhagen matta på morgonen? Den söta lilla puffen i form av ett får kommer dyka upp hos RGE i början av mars tillsammans med en rad glada sittpuffar. Soffklädseln är för många ett svårt val men blir enkelt för den som vill vara trendig i år - svaret är nämligen gul manchester. Vår största sofftillverkare Sits kommer inom kort med manchester tyget MOSS som går att få till alla sits soffmodeller. För er som får lite för starka 70-tals vibbar av det kan hålla er trendiga genom att välja Chenille eller Classic Velvet som även de är två heta tyger i år, och dessutom väldigt mjukt och lättskött. 

 

Trendiga färger

Gult i alla former kommer vara riktigt stort under året. Det kan vara allt från en mustig fåtölj i senap till en ljust pastellig matstol. Faktum är att vi älskar pasteller och gärna i en enda stor mix. Var inte rädd att bland med olika färger på modulerna i soffgruppen eller stolarna kring matbordet eller dessa fluffiga puffar i olika pasteller från RGE

Visa mer
Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top