Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Aberdeen Wingchair Oxblod Läder

10 295 kr
Färg:
2 - 4 veckor
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Aberdeen är en klassisk chesterfieldfåtölj i genomfärgat koläder med tvåtonseffekt i den klassiska färgen oxblod. Aberdeen finns även i vintage läder. Modellen har sits med kallskum och inbakad pocketspringkärna. Pall finns som tillval.

Mått:

Bredd: 88cm

Djup: 93cm

Höjd: 102cm

Klicka här för att se produktfilmen om Aberdeen

 

Läs mer
Stäng
Specifikationer
KlädselLäder/Konstläder
VarumärkeHagagruppen
Höjd102 cm
Bredd88 cm
Läs mer
Stäng
Hagagruppen

Sedan starten 1968 har Hagagruppen gjort Sveriges hem och ställen mer bekväma genom deras soffor och fåtöljer. Idag är Hagagruppen ett av Sveriges ledande grossistföretag inom soffor och fåtöljer alltså samma sak som från starten. Hagagruppen fokuserar idag främst på möbler med recliners och olika modeller av Chesterfield med fokus på komfort och funktionalitet.

 

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

WO-Läder från Hagagruppen

WO-Läder står för washoff och är en färgningsmetod för äkta läder som används på chesterfield modeller. WO-Läder från Hagagruppen är alltid i 100% koläder och av väldigt hög kvalitet. För att undvika fläckar rekommenderar vi att behandla lädret med läderskydd som t.ex ”Leather Protection Cream”. Undvik att ställe möbeln på en plats där den utsätts för regelbunden hög värme eller direkt solljus för att möbeln ska hålla sig snygg. Rengöring görs med läderrengöringsprodukter eller t.ex. såpa och ska göras regelbundet för att lädret ska må bra.

Läs mer
Stäng

Artnr:  HG37108030

To top