Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Alyon 2-sits soffa, Tyg: Denver

Alyon är en fantastisk 2-sits soffa som är designad av självaste Pininfarina. I detta utförande är den tillverkad i tygserien Denver som ett mycket slitstarkt tyg. Den finns dock i massa fler tygserier och även läder. Komforten är enormt bra och med tillval som nackstöd blir den ännu mer bekväm. Kontakta butik för fler storlekar och tyg/läder val. Dekorationskuddar och nackstöd köps separat.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Alyon är en fantastisk 2-sits soffa som är designad av självaste Pininfarina. I detta utförande är den tillverkad i tygserien Denver som ett mycket slitstarkt tyg. Den finns dock i massa fler tygserier och även läder. Komforten är enormt bra och med tillval som nackstöd blir den ännu mer bekväm. Kontakta butik för fler storlekar och tyg/läder val. Dekorationskuddar och nackstöd köps separat.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgValbart
KlädselTyg
Höjd80 cm
Längd194 cm
Sitthöjd43 cm
VarumärkeCalligaris
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Tyg Denver från Calligaris
Denver är ett slitstarkt tyg från Italienska Calligaris som de använder först och främst till deras stolar. Tyget har en Teflon-impregnering som gör att tyget är mycket avstötande när det gäller fläckar och spill. Därav rekommenderas det ej att tvätta tyget varken i maskin eller kemtvätt. Impregneringen är både helt osynlig för ögat och luktfritt. Pga dessa egenskaper är det enkelt att torka bort fläckar med bara en trasa och ljumet vatten.

Tyget är främsta material är viskos och polyester.

Läs mer
Stäng
* Varan kommer ofta från externt lager vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor

Artnr:  CS3362-0011

To top