Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Amelie Stol Tyg

4 295 kr
Utförande:
Tyg:
4 - 6 veckor (specialbeställning)
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Amelie är en stilren och bekväm matstol från Italienska Calligaris. Tack vare den rundade ryggen är Amelie otroligt komfortabel trotts låg rygg. Både sitsen/rygg samt ben är klätt med ett det eleganta tyget Malmö. Då tyget både har en silverimpregnering och är nanobehandlat är stolen otroligt lätt att hålla ren.

Amelie är en perfekt stol för dig som vill ha en unik stol med grym sittkomfort och praktiska egenskaper. 

Bilden visar stolen i ett gammalt utgående tyg. Se bild på färgprover.

Information: 

Bredd: 52,5cmHöjd: 75cm
Djup: 57cmSitthöjd: 45cm
Klädsel: Tyg MalmöSerie: Amelie
Färg: ValkbartLeverantör: Calligaris

 

Calligaris är ett Italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. De startade 1923 med att tillverka stolar i Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Deras styrka som så många andra Italienska företag är deras fantastiska design men även deras kvalitet. Calligaris "lilla" imperium stäcker sig nu till 90 läder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgTurkos
VarumärkeCalligaris
Bredd52.5 cm
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng

Artnr:  CS1442000SQ4SQ400000000

To top