Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Atlantic Sled Stol Ljusbrun

Atlantic är en snygg stol i brunt vintage PU-Läder och underrede med kopparfinish. Denna stol finns även med ett annat underrede.

Mått:
Höjd: 81 cm 
Bredd: 57 cm
Djup: 45 cm

OBS!! Atlantic stolen säljs i jämna 2-tal (2,4,6,8 etc) och priset är per styck.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Atlantic är en snygg stol i brunt vintage PU-Läder och underrede med kopparfinish. Denna stol finns även med ett annat underrede.

Mått:
Höjd: 81 cm 
Bredd: 57 cm
Djup: 45 cm

OBS!! Atlantic stolen säljs i jämna 2-tal (2,4,6,8 etc) och priset är per styck.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgBrun, Koppar
Höjd81 cm
Bredd57 cm
Djup45 cm
VarumärkeInterstil
Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

PU tillverkas av undersidan på lädret, den så kallade spalten, eller av infärgad textil. Det beläggs sedan med ett tjockt lager av polyuretan (PU) som ger ett högblankt intryck. By-Cast och PU ska inte behandlas som skinn. Genom rätt behandling av polyuretanet håller sig materialet fint och fräscht länge. En yta av PU är känslig för nötningsskador, fuktighet, ljus och kemikalier. Salter, fett, matrester och svett från människohud kan i värsta fall göra så att polyuretanskiktet separerar från undersidan. Därför är det viktigt att möbler i dessa material underhålls på rätt sätt.

Avlägsna damm och lös smuts genom att dammsuga eller skaka regelbundet. By-Cast och PU skall behandlas två till tre gånger per år, alternativt vid behov. Använd en fuktad, mjuk bomullstrasa och ett medel avsett för rengöring av By-Cast och PU. Fetterna riskerar annars att lösa upp polyuretanfettet och få ytan att krackelera, eller lossna. Endast vatten och tvål räcker inte för rengöring – använd heller inte medel avsedda för skinn. Efterpolera alltid med en ren och torr mjuk bomullstrasa för att återställa den högblanka ytan.

Läs mer
Stäng
* Varan kommer ofta från externt lager vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor

Artnr:  ITSATLANTIC SLED 7

To top