Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Bänk 40x120 Hexagon Honey Gold

Snygg mönstrad pall med hexagoner i gult och svarta svarvade ben. Måttet är 40x120cm på denna lättplacerade skönhet. Matchande matta finns i samma mönsterserie.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Snygg mönstrad pall med hexagoner i gult och svarta svarvade ben. Måttet är 40x120cm på denna lättplacerade skönhet. Matchande matta finns i samma mönsterserie.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGul
VarumärkeClassic Collection
MaterialUll
Bredd120 cm
Höjd45 cm
Läs mer
Stäng
Classic Collection

Classic Collection är ett Stockholmsbaserat företag som designar och producerar mattor samt andra handgjorda inredningsdetaljer i Indien. Alla Classic Collections mattor är handgjorda av professionella indiska vävare, detta gör att alla mattor är helt unika och vissa små avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser är det som gör Classic Collections produkter så personliga och unika. Varje producerad Classic Collection matta skapar arbete och bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.

Mattorna är certifierade med Care & Fair vilket garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att en summa pengar skänks tillbaka till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Läs mer
Stäng

Artnr:  CCBE412HXHG

To top