Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Baron Matbord 180 Vitt Glas

23 495 kr
Utförande:
Underrede:
4 - 6 veckor (specialbeställning)
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Baron är ett smidigt bord från Italienska Calligaris. Med den inbygda iläggskivan kan man förlänga bordet smidigt och enkelt till 240cm. Toppen är gjord hördat vitpigmeterat glas. Underredet går att få i olika färger. Baron är modernt och stilrent och funkar till många olika möbler och stilar.


Mått:

Längd: 180cm (240cm)

Bredd: 100cm

Höjd: 75cm

Baronserien är Calligaris största bordsserie och erbjuder mycket mer än det vi visar på nätet. Du har flera olika storlekar att välja mellan samt olika material och färger.Kontakta gärna butik för mer information.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit, Metall
MaterialGlas, Metall
FormRektangulär
VarumärkeCalligaris
Höjd75 cm
Bredd100 cm
Längd180 cm
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Färgat härdat glas från Calligaris
Om du vill ha en slitstark färgad yta med en exklusiv finish så är bord med härdad glasskiva som topp från Calligaris valet för dig. Färgen appliceras på undersidan med en film som värmebehandlas. Detta ger en jämn och snygg finish som håller otroligt bra. Eftersom att färgen sitter på undersidan blir det svårt att skada den och tack vare det härdade glasets starka yta repas ytan sällan och reporna brukar sällan synas. Calligaris gör oftast både en blank och en matt frostad finish på varje färg men skiljer sig mellan de olika modellerna. De vanligaste färgerna är vitt, svart, taupe och grått.

Fördelen med dessa ytor blir således att du aldrig behöver tänka på fläckar då allt bara är att torka av med trasa och glasrengöring samt att ytan är extremt slitstark som bevarar färgen även när ytan slits. Calligaris är det självklara valet för dig som vill ha ett exklusivt matbord i glas med en kvalitet som är lika bra som dess design.

Läs mer
Stäng
Modellen finns för visning i följande butiker  
Storlek, material och färg kan variera i butik. Kontakta butik om du vill veta exakt utförande och säkerställa att varan finns kvar.

Artnr:  CB4010221GEW094094000B0

To top