Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Basil Barstol

2 595 kr
Utförande:
Sitthöjd:
Färgval Sits/Rygg: Underrede:
4 - 6 veckor (specialbeställning)
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Basil är en modern och stilren barstol från Italienska Calligaris. Du kan välja mellan två sitthöjder och sex färger på sitsen som är tillverkad i härdad plast. Underrede är kromad metall. Det finns en höj och sänkbar variant i samma serie. Se nedan.

Mått Låga:

Bredd: 46cm

Djup: 56cm

Höjd: 104,5cm

Sitthöjd: 66cm

Mått Höga:

Bredd: 49cm

Djup: 55cm

Höjd: 119,5cm

Sitthöjd: 80,5cm


Calligaris är ett Italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. De startade 1923 med att tillverka stolar i Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Deras styrka som så många andra Italienska företag är deras fantastiska design men även deras kvalitet. Calligaris "lilla" imperium stäcker sig nu till 90 läder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. 

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGul, Röd, Blå, Vit, Grå, Svart, Valbart
VarumärkeCalligaris
Bredd46 cm
Sitthöjd66cm eller 80,5cm cm
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng

Artnr:  CS135400007710000000000

To top