08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr
Pga Covid-19 tar utemöblerna slut snabbare än väntat, läs mer >>

Bianca 3-Sits Soffa Small Cushions

Bianca är en ny fräsch 3-sits soffa från Sits. Bianca har ett modernt och nätt formspråk med sina nätta armstöd och eleganta ben. Du kan välja mellan stora klassiska ryggkuddar eller med mindre kuvärrkuddar. Bianca är stoppad med kallskum av den finaste kvalitén vilket ger en utmärkt hållbarhet men också en skön sittkomfort.

Bianca är en modulsoffa vilket gör att du kan bygga ihop den så den passar just ditt vardagsrum. Välj även mellan två olika bredder på armstöden. Kontakta kundtjänst om du hittar en modell som inte är representerad online.

Information:

Bredd: 223 cm       Höjd: 84 cm
Djup: 90 cmSitthöjd: 47 cm
Variant: 3-sits soffaKlädsel: Tyg
Stoppning: Kallskum (Standard)Leverantör: Sits
Tyg/Färg: ValbartSerie: Bianca

 

* Alla mått ovan med armstöd 2.

På vår hemsida kan du beställa Bianca i några av våra mest populära modeller och tyger men alla soffor, fåtöljer och pallar från Sits går att beställa i ca 300 olika tyger och läder. Alla soffor finns nästan alltid i flera olika storlekar, så titta gärna igenom produktbladet till vänster under ”Dokument´”. Under dokument fliken hittar du även större bilder på tygvalen. Tänk på att bilder på tyger kan avvika lite från hur man uppfattar dem i dagsljus samt att tyg- och läderkollektionen förändras med jämna mellanrum, så välkommen in i någon av våra butiker för aktuella prover. Tveka inte att höra av dig till oss ifall du är intresserad av ett tyg som inte finns med bland tygvalen på hemsidan.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top