08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr

Eclipse Matbord Smoked

Eclipse är ett stort mordernt matbord från Dan-Form. Bordet har en elegant design med sin snygga ovala form med sina nätta utsvängda ben. Toppskivan finns i tre finishar där du väljer mellan en läcker ekfanér, svartbetsad ask eller den rustika smoked ek. Underredet/benen kommer antingen i svartlackad eller borstad metall. 

Eclipse har en smidig förlängningsfunktion där du enkelt drar ut skivan och förlänger den med en ytterliggare skiva i mitten. Eclipse är det perfekta bordet för dig som vill ha ett stort förlängningsbart bord men en modern och stilren design. 

Information:

Längd: 200-300cmHöjd: 76,5cm
Bredd: 110cmForm: Ellips / Oval
Färg: Brun / SmokedSerie: Eclips
Typ: MatbordLeverantör: Dan-Form

 

Dan-Form startades i en källare 1992 och har växt till att idag exportera till över 50 olika länder. Deras vision är att kunna erbjuda exklusiv design (främst dansk) till ett överkomligt pris. Dan-Form är kända för sin höga kvalitet samt innovativa design och samarbetar med flera olika formgivare. Detta har också lett till ett brett sortiment av matstolar och barstolar men även fåtöljer samt bord. Många av Dan-Forms kunder är hotell, barer, restauranger etc. och därför är de flesta av deras produkter godkända för offentlig miljö. Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top