Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Exxet Matbord Oljad Vildek/Svart

8 990 kr
Färg:
Insticksklaffar:
Ben:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Exxet är ett modernt matbord med en från Torkelson med en snygg design. Toppenskivan till Exxet är tillverkad av 4mm tjock fanérad vildek på en mdf-skiva som sedan är oljad. Underrede kommer i svartlackad metall och finns i tre olika utföranden. Du kan köpa till upp till 2st insticksklaffar som bygger 50cm/skiva. Köp Exxet bordet från Torkelson billigt online på Folkhemmet.

Information:

Längd: 210cm (260,310cm)Bredd: 95cm
Höjd: 75cmFörlängningsbar: Ja
Typ: MatbordSerie: Exxet
Färg: Oljad VildekTorkelson: Torkelson

 

Torkelson har sedan i början av 50-talet levererat fina gedigna möbler till skandinaviska hem och räkas som en av Sveriges äldsta och bästa möbeltillverkare. Torkelson sätter alltid kvalitén först och har snabb och tillförlitlig leverans. De erbjuder ett brett sortiment med fokus på både traditionell och modern skandinavisk design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart, Natur
MaterialEk, MDF, Metall
FormRektangulär
VarumärkeTorkelson
Höjd75 cm
Längd210 cm
Bredd95 cm
Läs mer
Stäng
Torkelson

Torkelson har en stark trädtradition och kunskap inom möbler och inredning. Torkelson har sedan i början av 50-talet levererat fina gedigna möbler till skandinaviska hem och räkas som en av Sveriges äldsta möbeltillverkare. Torkelson har ett brett utbud av olika stilar och material på sina möbler och sätter alltid kvalitet först, samt snabb och tillförlitlig leverans. Torkelsons styrka har alltid varit massivt trä där det började med ek och björk. Den massiva eken är fortfarande deras trumfkort och med en ny och modern design har Torkelson lyckats skapa flera vackra serier de senaste åren.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Oljad Ek

Ek är ett lövträd som kan bli över 1000 år gammalt. Virket har en vacker ådring och är mycket eftertraktat då det är hårt och starkt, samtidigt som det är elegant och sofistikerat. Vi rekommenderar att du oljar eken 2-4 gånger per år vilket ger en tålig yta som skyddar mot spill, vätskefläckar och smuts. Du kan både använda vaxolja eller vanlig möbelolja. Variationer och märgstrålar är en vanlig företeelse i massiv ek och är samtidigt dess charm då ingen produkt är helt den andre lik. Ben och underrede behöver oftast bara oljas av estetiska skäl.Läs mer
Stäng
Modellen finns för visning i följande butiker  
Storlek, material och färg kan variera i butik. Kontakta butik om du vill veta exakt utförande och säkerställa att varan finns kvar.

Artnr:  TORK1910009

To top