Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Funco Bord Valnöt

1 870 kr
Färg:
6 - 8 veckor (specialbeställning)
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Funco bord är designad av jahn Aamodt och tillverkad för hand nere i Småland av Conform. Bordet är i formpressad ytfaner och går att få i oljad eller svartbetsad ek, vitbets eller valnöt. Stödbenet är i borstad metall.

Designad av Jahn Aamodt. Klicka här för mer av hans verk.

Information

Bredd: 31 cmHöjd: 53 cm
Djup: 62 cmSerie: Funco
Färg: ValnötLeverantör: Conform

 

Conform har sedan de startade 1978 som ambition att skapa kvalitativa fåtöljer med ren snygg design och en oslagbar komfort. Småland har en stark tradition av möbeltillverkning och Conform är inget undantag. Kvalitet genomsyrar hela deras produktionsled och vi är stolta att vi på Folkhemmet får sälja så fina svensktillverkade fåtöljer. Conform Collection är svårslagna när det gäller kombinationen av elegant design underbar sittkomfort.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgMetall, Brun, Natur
MaterialValnöt
VarumärkeConform
Bredd31 cm
Höjd53 cm
Djup62 cm
Läs mer
Stäng
Conform

Conform har sedan de startade 1978 som ambition att skapa kvalitativa fåtöljer med ren och snygg design och en oslagbar komfort. Småland har en stark tradition av möbeltillverkning och Conform är inget undantag. Kvalitet genomsyrar hela deras produktionsled och vi är stolta att vi på Folkhemmet får sälja så fina svensktillverkade fåtöljer. Conform är svårslagna när det gäller kombinationen av elegant design i kombination med en underbar sittkomfort. 

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Oljad Valnöt från Conform

Valnöt är ett hett eftertraktat trämaterial då det har utmärkta egenskaper för att tillverka möbler i. Vi rekommenderar att du oljar faneren 1-2 gånger per år eller efter behov, vilket ger en tålig yta som skyddar bättre mot spill, vätskefläckar och smuts. Du kan både använda vaxolja eller vanlig möbelolja. Variationer i utseendet är en vanlig företeelse i valnöt och samtidigt är dess charm då ingen produkt är helt den andre lik.

Läs mer
Stäng

Artnr:  CFX200000453

To top