Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Giove Matbord Ovalt 140x100cm

14 295 kr
Utförande:
Topp: Färg Underrede:
4 - 6 veckor (specialbeställning)
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Giove är ett fräckt designat ovalt matbord från Italienska Calligaris. Det kan trots det nätta underredet enkelt förlängas med den inbygda iläggsskivan. Toppen finns i melamin eller keramiskt utförande. På den keramiska toppen är iläggsskivan i en matchande färg men i högtryckslaminat. Välj mellan massa färgkombinationer både på topp och underrede. Giove finns även i rektangulärt och runt utförande.

Information:

Längd: 140 (190)cmHöjd: 75cm
Bredd: 100cmSerie: Giove
Form: OvaltLeverantör: Calligaris
Typ: MatbordFörlängningsbart: Ja

 

Calligaris är ett Italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. De startade 1923 med att tillverka stolar i Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Deras styrka som så många andra Italienska företag är deras fantastiska design men även deras kvalitet. Calligaris "lilla" imperium stäcker sig nu till 90 läder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. 

Läs mer
Stäng
Specifikationer
MaterialGlas, Metall, Melamin, Keramik
FormOval
FärgValbart
VarumärkeCalligaris
Höjd75 cm
Bredd100 cm
Längd140 cm
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Melamin från Calligaris

Melamin är ett smidigt och starkt material som lämpar sig utmärkt för ytor med hård påfrestning från bland annat vätska. Melamin är en typ av hårdplast som väldigt bra lämpad för att göra snygga trä och sten imitationer vilket mest används av Calligaris för bordsytor. Ytan är enkel att hålla ren från fläckar då det oftast bara räcker med varmt vatten och en trasa. Starkare rengöringsmedel bör undvikas. Ytan är hårdare än en lackad vilket gör att slitage är minimalt. Vill man ha liknande egenskaper men med högre slitskydd rekommenderar vi den keramiska ytan.

Läs mer
Stäng
Modellen finns för visning i följande butiker  
Storlek, material och färg kan variera i butik. Kontakta butik om du vill veta exakt utförande och säkerställa att varan finns kvar.

Artnr:  CB473901117W01601600000

To top