Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hope Matbord Grå Ek/Svart 160cm

9 240 kr
Utförande:
Insticksklaffar:
Ben:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Hope är ett modernt matbord med en från Torkelson med en snygg design. Toppen till Hope är tillverkad i massiv gråbetsad ek som sedan fått ett tunt lager lack för enklare skötsel. Underrede kommer i svartlackad metall. Du kan köpa till en upp till 2st insticksklaffar som bygger 50cm/skiva. Köp Hope bordet från Torkelson billigt online på Folkhemmet. Välj mellan två olika ben. Se bild.

OBS!! Bilden visar den större varianten av bordet.

Information:

Längd: 160cm (210,260cm)Bredd: 100cm
Höjd: 75cmSerie: Hope
Typ: MatbordLeverantör: Torkelson

 

Torkelson har sedan i början av 50-talet levererat fina gedigna möbler till skandinaviska hem och räkas som en av Sveriges äldsta och bästa möbeltillverkare. Torkelson sätter alltid kvalitén först och har snabb och tillförlitlig leverans. De erbjuder ett brett sortiment med fokus på både traditionell och modern skandinavisk design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå, Svart
MaterialEk, Metall
FormRektangulär
VarumärkeTorkelson
Höjd75 cm
Bredd100 cm
Längd160 cm
Läs mer
Stäng
Torkelson

Torkelson har en stark trädtradition och kunskap inom möbler och inredning. Torkelson har sedan i början av 50-talet levererat fina gedigna möbler till skandinaviska hem och räkas som en av Sveriges äldsta möbeltillverkare. Torkelson har ett brett utbud av olika stilar och material på sina möbler och sätter alltid kvalitet först, samt snabb och tillförlitlig leverans. Torkelsons styrka har alltid varit massivt trä där det började med ek och björk. Den massiva eken är fortfarande deras trumfkort och med en ny och modern design har Torkelson lyckats skapa flera vackra serier de senaste åren.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Grålaserad Ek

Produkten är målad med en stark grå betsfärg som ger ett gediget och elegant uttryck och lyfter fram karaktären i trät. Den är sedan mattlackad för att minimera underhåll. Med tiden kan ytan behövas lackas om. Annars behöver du bara göra rent ytan. Då rekommenderar vi såpa med ljummet vatten och en trasa. Underlägg rekommenderas för att minska risken för fläckar.Läs mer
Stäng

Artnr:  TORK1810012

To top