08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr
SOFFKAMPANJ 15% t.o.m 4/10 >>

Ponente Matbord Wood 200-300cm

Ponente är ett modernt och elegant matbord i trä från italienska Calligaris. Toppskivan har en mycket påkostad ekfanér med kvistar som ger ett gediget och exklusivt intryck. Du kan få två olika nyanser på eken eller en vitlaserad variant. Underredet med sina snygga och nätta utsvängda ben finns i två färger. Ponente finns i två storlekar.

Ponente har sedan ett mycket smidigt sätt att förlänga bordet. Det ligger en iläggsskiva på varje sida som på en mycket enkelt sätt fälls ut och förlänger bordet med 50cm per skiva.

Mått: 

Längd: 200 (250,300cm)Höjd: 76cm
Bredd: 100cmForm: Rektangulärt
Leverantör: CalligarisSerie: Ponente

 

Calligaris är ett Italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. De startade 1923 med att tillverka stolar i Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Deras styrka som så många andra Italienska företag är deras fantastiska design men även deras kvalitet. Calligaris "lilla" imperium stäcker sig nu till 90 läder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Modellen finns för visning i följande butiker  
Storlek, material och färg kan variera i butik. Kontakta butik om du vill veta exakt utförande och säkerställa att varan finns kvar.
Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top