Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Sesame Matbord 90x175-275cm

16 995 kr
Utförande:
Underrede:
Toppskiva:
5 - 6 veckor (specialbeställning)
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Sesame är ett elegant matbord med en modern skandinavisk design från det danska designmärket PBJ. Välj mellan klassisk högtryckslaminat på toppskivan eller den superstarka Fenix laminaten. Det går även att få med linoleumtopp samt fler färger än det som visas online. Toppskivan går enkelt att förlänga med den inbygda butterflyskivan som fälls upp på ett smidigt sätt.

Sesame har ett underrede i massiv ek eller valnöt där du får eken i tre olika finishar. Benen har en nätt konad design. Sesame är ett givet val för dig som vill ha grym kvalitet samtidigt ha en stilren nordisk design. Välj mellan två storlekar.

Information:

Längd: 175 (275cm)Höjd: 75cm
Bredd: 90cmFörlängningsbart: ja
Typ: MatbordSerie: Sesame
Färg/Material: ValbartLeverantör: PBJ

 

PBJ är ett danskt möbelföretag som startade sin verksamhet 1968. PBJ har sedan dess växt till en av Skandinaviens ledande möbelföretag i sin nisch. Deras ledord är funktionalitet och kvalitet då de strävar efter perfektion i sina möbler. PBJ är som starkast på massiv trämöbler men kombinerar gärna detta med läder och laminat. All trä hos PBJ är noga handplockat i produktionen för att kunna selektera den finaste kvalitén på virket. 

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit, Grå, Svart, Brun, Natur
MaterialEk, Valnöt, Laminat
Höjd75 cm
Bredd90 cm
Längd175 cm
VarumärkePBJ
Läs mer
Stäng
PBJ

PBJ är ett danskt möbelföretag som startade sin verksamhet 1968. PBJ har sedan dess växt till en av Skandinaviens ledande möbelföretag i sin nisch. Deras ledord är funktionalitet och kvalitet då de strävar efter perfektion i sina möbler. PBJ är som starkast på massiva trämöbler men kombinerar gärna detta med läder och laminat. Allt trä hos PBJ är noga handplockat i produktionen för att kunna selektera den finaste kvalitén på virket. På Folkhemmet har vi äran att ställa ut ett litet urval av möbler från PBJ. Kontakta Kundtjänst eller butik om du har några frågor på PBJ´s sortiment.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Laminat från PBJ

På grund av sin resistenta och hygieniska yta kräver laminat från PBJ inget speciellt underhåll. Ytan är i allmänhet lätt att rengöra och mycket tåligRengör med en mjuk ren fuktig eller torr trasa. Om du använder en fuktig trasa, torka ytan torr med ett papper eller mikrofibertrasa direkt för att undvika torkfläckar. Ett fönsterputsmedel med ammoniak gör att vätskan som man torkar med dunstar väldigt snabbt och då blir det inga torkfläckar.

Följande rengöringsmetoder får absolut inte användas under några omständigheter: Skurande- och slipande metoder (slippulver, slipmedel ex. Vim, skursvampar, stålull), Rengöringsmedel med blekmedel, Rengöringsmedel med starka syror, Lösningsmedel eller ånga.

Läs mer
Stäng

Artnr:  PBJ72417543101

To top