Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Soffkampanj Sits - Tygerna Oslo & Arcus 20% >

Snap Matbord 120cm Melamin

8 295 kr
Utförande:
Färgval Topp: Färgval Underrede:
.
4 - 6 veckor (specialbeställning)
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Specialbeställning
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
  •     Gedigen Italiensk design och kvalitet
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Snap är ett nätt och prisvärt matbord från Italienska Calligaris. Den har en topp tillverkad i melamin som finns i flera utföranden samt ett metallunderrede som finns i flera färger. Se bilder för mer information. Bordet förlängs enkelt med den iläggsskiva som enkelt förvaras under bordet. Snap är det perfekta bordet för dig som vill ha en modern och elegant design som passar det mindre köket. Snap finns i flera olika storlekar.

Mått:

Längd: 120 (180)cmHöjd: 75cm
Bredd: 80cmSerie: Snap
Form: RektangulärtLeverantör: Calligaris

 

Calligaris är ett Italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. De startade 1923 med att tillverka stolar i Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Deras styrka som så många andra Italienska företag är deras fantastiska design men även deras kvalitet. Calligaris "lilla" imperium stäcker sig nu till 90 läder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. 

FormRektangulär
MaterialMetall, Melamin
FärgValbart
VarumärkeCalligaris
Bredd (cm)80
Längd (cm)120
Höjd (cm)76

Melamin från Calligaris

Melamin är ett smidigt och starkt material som lämpar sig utmärkt för ytor med hård påfrestning från bland annat vätska. Melamin är en typ av hårdplast som väldigt bra lämpad för att göra snygga trä och sten imitationer vilket mest används av Calligaris för bordsytor. Ytan är enkel att hålla ren från fläckar då det oftast bara räcker med varmt vatten och en trasa. Starkare rengöringsmedel bör undvikas. Ytan är hårdare än en lackad vilket gör att slitage är minimalt. Vill man ha liknande egenskaper men med högre slitskydd rekommenderar vi den keramiska ytan.

Artnr:  CB408502118W09409400000

Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top