Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Secret Soffbord Ek

9 695 kr
Underrede:
Färg:
20% på tygerna Oslo & Arcus
6 - 8 veckor (specialbeställning)
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Secret är ett modernt och stilrent runt soffbord från Sits. Utöver den läckra designen så har Secret likt sitt namn hintar ett "hemligt" förvaringsutrymme i bordet där du på ett otroligt elegant och smidigt sett kan rotera bort toppen för att avslöja det. Stommen är tillverkad i massiv ek där du kan välja mellan klassiskt naturoljad eller vitpigmenterad olja. Det snygga underrede finns både i massivt trä eller en lite nättare och mer designad metallvariant i kromad eller borstad finish.

Info

Diameter: 80cmHöjd: 40cm
Leverantör: SitsSerie: Secret
Material: Ek / MetallFärg: Naturoljad eller vitoljad

 

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgNatur
MaterialEk, Metall
FormRund
VarumärkeSits
Bredd80 cm
Höjd40 cm
Längd80 cm
Läs mer
Stäng
Sits

Med över 20 års erfarenhet har Sits utvecklat ett fantastiskt sortiment av designade soffor, fåtöljer och soffbord i modern och snygg design med en unik komfort och formspråk. Sits har ett fantastiskt sortiment av soffor och fåtöljer av högsta kvalitét. Folkhemmet har en stor utställning av soffor från Sits i våra butiker i Stockholm. Online har vi som mål att visa samtliga modeller från Sits medans vi i butik valt ut deras bäst säljande modeller. Vi har ett nära och unikt samarbete med Sits vilket gör att Folkhemmet har kunskap utöver det vanliga om Sits härliga sortiment.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Oljad Ek från Sits

Ek är ett lövträd som kan bli över 1000 år gammalt. Virket har en vacker ådring och är mycket eftertraktat då det är hårt och starkt, samtidigt som det är elegant och sofistikerat. Vi rekommenderar att du oljar eken 2-4 gånger per år vilket ger en tålig yta som skyddar mot spill, vätskefläckar och smuts. Då möbeln kan ha legat i kartong ett tag rekommenderar vi att du oljar bordet direkt efter uppackning om ytan är torr.  Du kan både använda vaxolja eller vanlig möbelolja. Variationer och märgstrålar är en vanlig företeelse i massiv ek och samtidigt är dess charm då ingen produkt är helt den andre lik. Ben och underrede behöver oftast bara oljas av estetiska skäl.

Läs mer
Stäng
Fler utföranden och information:
attachment Secret Produktblad
Har du frågor om denna produkt?

Artnr:  SITS1S178815305000-DAB+SITSSECRETCOLOR-OLJADEK

To top