Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stellar Runt Bord 120cm Melamin

10 895 kr
Utförande:
Toppskiva:
4 - 6 veckor (specialbeställning)
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Stellar är ett modernt och elegant runt matbord från Italienska Calligaris. Toppen är tillverkad i praktisk melamin som finns i flera olika finishar. Melamine är ett praktiskt material som är enkelt att sköta. Ytan har en struktur efter mönstret vilket ger ett levande intryck. Du kan även välja att få en slät matt vitlackad finish på toppen. Underredet där designen har gett namn till bordet Stellar finns i en elegant svart eller vit mattlackad finish. Stellar finns även i en större storlek i keramisk marmorimitation.

Mått: 

Längd: 120cmHöjd: 75cm
Bredd: 120cmMaterial: Melamine
Leverantör: CalligarisSerie: Stellar

 

Calligaris är ett Italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. De startade 1923 med att tillverka stolar i Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Deras styrka som så många andra Italienska företag är deras fantastiska design men även deras kvalitet. Calligaris "lilla" imperium stäcker sig nu till 90 läder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit, Grå, Svart, Natur
FormRund
MaterialMetall, Melamin
VarumärkeCalligaris
Bredd140 cm
Höjd75 cm
Längd140 cm
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Melamin från Calligaris

Melamin är ett smidigt och starkt material som lämpar sig utmärkt för ytor med hård påfrestning från bland annat vätska. Melamin är en typ av hårdplast som väldigt bra lämpad för att göra snygga trä och sten imitationer vilket mest används av Calligaris för bordsytor. Ytan är enkel att hålla ren från fläckar då det oftast bara räcker med varmt vatten och en trasa. Starkare rengöringsmedel bör undvikas. Ytan är hårdare än en lackad vilket gör att slitage är minimalt. Vill man ha liknande egenskaper men med högre slitskydd rekommenderar vi den keramiska ytan.

Läs mer
Stäng
Modellen finns för visning i följande butiker  
Storlek, material och färg kan variera i butik. Kontakta butik om du vill veta exakt utförande och säkerställa att varan finns kvar.

Artnr:  CS411201149W0150150000A

To top