08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr
Lämna meddelande "matgrupp" i kassan för 10% på bord med minst 4 stolar från Hans K >>

Stick Matbord 95x170cm Ljus Ek

Stick är ett elegant matbord med en modern skandinavisk design från det danska designmärket PBJ. Välj mellan klassisk högtryckslaminat på toppskivan eller den superstarka Fenix laminaten. Det går även att få med Trätopp. Köp till insticksklaffar för att enkelt kunna förlänga bordet med 46cm per skiva.

Stick har ett underrede i massiv ek eller valnöt där du får eken i två olika finishar. Benen har en nätt konad utställd design. Du kan välja att få kromade ben med bara trä på den undra delen. Stick är ett givet val för dig som vill ha grym kvalitet samtidigt ha en stilren nordisk design. Välj mellan två storlekar.

Information:

Längd: 170cmHöjd: 75cm
Bredd: 95cmFörlängningsbart: ja
Typ: MatbordSerie: Stick
Färg/Material: ValbartLeverantör: PBJ

 

PBJ är ett danskt möbelföretag som startade sin verksamhet 1968. PBJ har sedan dess växt till en av Skandinaviens ledande möbelföretag i sin nisch. Deras ledord är funktionalitet och kvalitet då de strävar efter perfektion i sina möbler. PBJ är som starkast på massiv trämöbler men kombinerar gärna detta med läder och laminat. All trä hos PBJ är noga handplockat i produktionen för att kunna selektera den finaste kvalitén på virket. Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Modellen finns för visning i följande butiker  
Storlek, material och färg kan variera i butik. Kontakta butik om du vill veta exakt utförande och säkerställa att varan finns kvar.
Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top