08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr
Hela helgen -15% på Torkelson >

Stick Matbord 95x225cm Svartbetsad Ek

14 495 kr
Utförande:
Färg:
Ben:
Insticksklaffar:
Toppskiva:
.
5 - 6 veckor
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
  •     Specialbeställning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Stick är ett elegant matbord med en modern skandinavisk design från det danska designmärket PBJ. Välj mellan klassisk högtryckslaminat på toppskivan eller den superstarka Fenix laminaten. Det går även att få med Trätopp. Köp till insticksklaffar för att enkelt kunna förlänga bordet med 46cm per skiva.

Stick har ett underrede i massiv ek eller valnöt där du får eken i två olika finishar. Benen har en nätt konad utställd design. Du kan välja att få kromade ben med bara trä på den undra delen. Stick är ett givet val för dig som vill ha grym kvalitet samtidigt ha en stilren nordisk design. Välj mellan två storlekar.

OBS! Bilden visar den mindre varianten av bordet.

Information:

Längd: 225cmHöjd: 75cm
Bredd: 95cmFörlängningsbart: ja
Typ: MatbordSerie: Stick
Färg/Material: ValbartLeverantör: PBJ

 

PBJ är ett danskt möbelföretag som startade sin verksamhet 1968. PBJ har sedan dess växt till en av Skandinaviens ledande möbelföretag i sin nisch. Deras ledord är funktionalitet och kvalitet då de strävar efter perfektion i sina möbler. PBJ är som starkast på massiv trämöbler men kombinerar gärna detta med läder och laminat. All trä hos PBJ är noga handplockat i produktionen för att kunna selektera den finaste kvalitén på virket. 

FärgVit, Grå, Svart, Brun
MaterialEk, Valnöt, Laminat
Höjd (cm)75
Bredd (cm)90
Längd (cm)225
VarumärkePBJ

Laminat från PBJ

På grund av sin resistenta och hygieniska yta kräver laminat från PBJ inget speciellt underhåll. Ytan är i allmänhet lätt att rengöra och mycket tåligRengör med en mjuk ren fuktig eller torr trasa. Om du använder en fuktig trasa, torka ytan torr med ett papper eller mikrofibertrasa direkt för att undvika torkfläckar. Ett fönsterputsmedel med ammoniak gör att vätskan som man torkar med dunstar väldigt snabbt och då blir det inga torkfläckar.

Följande rengöringsmetoder får absolut inte användas under några omständigheter: Skurande- och slipande metoder (slippulver, slipmedel ex. Vim, skursvampar, stålull), Rengöringsmedel med blekmedel, Rengöringsmedel med starka syror, Lösningsmedel eller ånga.

Artnr:  PBJ70822487101

Modellen finns för visning i följande butiker  
Storlek, material och färg kan variera i butik. Kontakta butik om du vill veta exakt utförande och säkerställa att varan finns kvar.
Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top