Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Soffkampanj Sits - Tygerna Oslo & Arcus 20% >

Thin Soffabord 70x70cm Keramik Marmor

10 395 kr
Utförande:
Toppskiva:
Underrede:
.
3 - 6 veckor (specialbeställning) *
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Specialbeställning
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
  •     Gedigen Italiensk design och kvalitet
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Thin är ett modernt och elegant kvadratiskt soffbord från Italienska Calligaris. Bordets topp är tillverkat i marmor-imitation i det otroligt praktiska materialet keramik. Detta gör att du får känslan av ett vackert marmorbord utan dess känsliga egenskaper. Stommen är tillverkad i vit- eller svartlackad metall med snygga tvärslår i ryggen som ger mer stabilitet och ger bordet en snyggare design. Toppskivan finns i tre färger.

Mått:

Längd: 70cmHöjd: 46
Bredd: 70cmSerie: Thin
Leverantör: CalligarisMaterial: Keramik

 

Calligaris är ett Italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. De startade 1923 med att tillverka stolar i Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Deras styrka som så många andra Italienska företag är deras fantastiska design men även deras kvalitet. Calligaris "lilla" imperium stäcker sig nu till 90 läder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. 

FärgVit, Svart
FormKvadratisk
MaterialMetall, Marmor, Keramik
VarumärkeCalligaris
Höjd (cm)46
Bredd (cm)70
Längd (cm)70

Keramisk topp från Calligaris

Om du vill ha en extremt slitstark yta med fantastiska egenskaper är keramiska bord från Calligaris nått av det bästa marknaden erbjuder idag. Ytan är så nära repfri som en yta kan bli. Vanligt slitage kan inte skada ytan och till och med under extrema förhållanden blir man förvånad över hur snyggt ytan håller sig. Den är även otroligt lätt att göra ren då fläckar enkelt torkas bort med trasa och vanligt rengöringsmedel. Den har även hög tålighet mot värme vilket gör att man utan problem kan ställa en varm stekpanna eller kastrull direkt på bordet.

Egenskaperna hos den keramiska ytan är revolutionerande i möbelbranschen då den erbjuder en snygg och exklusiv finish som håller likt inget annat. Passar perfekt för barnfamiljen som vill ha ett designat och snyggt bord som håller för det slitage som barn kan utsätta ytan för.

Calligaris fäster keramiken på sitt kända härdade glas för att behålla den snygga finishen och få en tunn och snygg skiva. De erbjuder lite olika färger mest inspirerade av sten och mineraler.

* Varan kommer ofta från externt lager vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor

Artnr:  CS/5119-MC_P15_P15_P7C

Modellen finns för visning i följande butiker  
Storlek, material och färg kan variera i butik. Kontakta butik om du vill veta exakt utförande och säkerställa att varan finns kvar.
Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top