08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr
Pga Covid-19 tar utemöblerna slut snabbare än väntat, läs mer >>

Y5 Bord 190x90cm Blond Ask

Y5 är ett elegant matbord med en modern skandinavisk design. Serien Y5 är skapad av Sami Kallio och tillverkad av Hans K. Y5 har vunnit två priser för sin design, i Sverige och även i Tyskland. Toppskiva i blond askfanér med massiva ben och snygga detaljer i svartlackad metall. Välj mellan olika storlekar och finishar.

Missa inte att titta på resterande produkter i Y5 serien där det också finns fler bord, stolar och barstolar! Se produktblad under "Dokument" till vänster.

Designad av Sami Kallio. Klicka här för mer av hans verk.

Information:

Längd: 190 cmHöjd: 75 cm
Bredd: 90 cmMaterial: Ask / Metall
Typ: MatbordSerie: Y5
Färg: Blond / SvartLeverantör: Hans K

 

Hans K är ett familjeföretag med rötter som sträcker sig flera generationer bakåt i möbelbranschen. De blandar klassisk skandinaviskt med modern design (ofta i massiva material) och skapar därmed möbler som står sig genom åren. De har ett brett sortiment med flera högkvalitativa möbelserier och ofta ges möjligheten till flera olika valmöjligheter på utförandet av produkterna. Hans K försöker också se till att använda samma träslag, ytbehandlingar, klädsel och färger, så att deras kollektioner går att kombinera med varandra.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Dokument:
attachment Y5 Produktblad
Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top