Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cyber Monday! Ange kod: CYBER för 10% rabatt >>

Zeffiro Bord Keramik

30 395 kr
Utförande:
Toppskiva:
Underrede:
.
4 - 6 veckor (specialbeställning)
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Specialbeställning
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
  •     Gedigen Italiensk design och kvalitet
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Zeffiro är ett modernt matbord från italienska Calligaris. Zeffiro har en topp i stenhård keramik som finns i olika snygga finishar. Keramik är ett otroligt praktiskt material som mer eller mindre är helt repfri och kräver inget underhåll. Bordet går även att få med transparent härdad glastopp.

Zeffiro har smidiga insticksklaffar som sitter på undersidan av bordet. Du fäller sedan ut skivorna enkelt genom några "handledsryck". Otroligt smidig lösning. Du kan fälla ut två skivor som förlänger bordet med 40cm per skiva.

Information:

Längd: 160 (200, 240) cmHöjd: 76cm
Bredd: 90cmFörlängningsbart: Ja
Serie: ZeffiroLeverantör: Calligaris

 

Calligaris är ett Italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. De startade 1923 med att tillverka stolar i Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Deras styrka som så många andra Italienska företag är deras fantastiska design men även deras kvalitet. Calligaris "lilla" imperium stäcker sig nu till 90 läder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. 

FärgTransparent, Valbart
FormRektangulär
MaterialMetall, Keramik
VarumärkeCalligaris
Bredd (cm)90
Längd (cm)140
Höjd (cm)76

Keramisk topp från Calligaris

Om du vill ha en extremt slitstark yta med fantastiska egenskaper är keramiska bord från Calligaris nått av det bästa marknaden erbjuder idag. Ytan är så nära repfri som en yta kan bli. Vanligt slitage kan inte skada ytan och till och med under extrema förhållanden blir man förvånad över hur snyggt ytan håller sig. Den är även otroligt lätt att göra ren då fläckar enkelt torkas bort med trasa och vanligt rengöringsmedel. Den har även hög tålighet mot värme vilket gör att man utan problem kan ställa en varm stekpanna eller kastrull direkt på bordet.

Egenskaperna hos den keramiska ytan är revolutionerande i möbelbranschen då den erbjuder en snygg och exklusiv finish som håller likt inget annat. Passar perfekt för barnfamiljen som vill ha ett designat och snyggt bord som håller för det slitage som barn kan utsätta ytan för.

Calligaris fäster keramiken på sitt kända härdade glas för att behålla den snygga finishen och få en tunn och snygg skiva. De erbjuder lite olika färger mest inspirerade av sten och mineraler.

Artnr:  CB479803132101501500000

Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top