Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cyber Monday! Ange kod: CYBER för 10% rabatt >>

Charlie 3-sits Soffa

Charlie är en modern soffa med med raka linjer kombinerat och en nätt och modern design. Raka och svagt rundade armstöd med höga nätta ben i antingen metall eller trä. Charlie känns verkligen som en modern och minimalistisk soffa samtidigt som den en ger en klassisk känsla.

Charlie erbjuder två av sits sittkomforter. Välj mellan Standard och Lux. Standard innehåller 30kg's kallskum ger en striktare känsla och lite fastare sittkomfort. Lux som utöver kallskummet har en duntopp som ger en mysig och härlig sittkomfort. 

Klädseln på stommen är fastnitad för att ge en modern och minimalistisk känsla medans sitt och ryggkuddar har avtagbar klädsel. De flesta tygerna från sits går att tvätta i maskin. I tygbanken hittar du många spännande tyger som kan beställa hem prover på om du vill matcha och kolla i din hemmiljö. 

Information

Bredd: 235 cmHöjd: 78 cm
Djup: 90 cmSitthöjd: 45 cm
Klädsel: Tyg (FC)Sittdjup: 50 cm
Stoppning: Standard eller LuxSerie: Charlie
Variant: 3-Sits SoffaLeverantör: Sits

 

På vår hemsida kan du beställa Charlie i några av våra mest populära modeller och tyger men alla soffor, fåtöljer och pallar från Sits går att beställa i ca 300 olika tyger och läder. Alla soffor finns nästan alltid i flera olika storlekar, så titta gärna igenom produktbladet till vänster under ”Dokument´”. Tänk på att bilder på tyger kan avvika lite från hur man uppfattar dem i dagsljus samt att tyg- och läderkollektionen förändras med jämna mellanrum, så välkommen in i någon av våra butiker för aktuella prover. Tveka inte att höra av dig till oss ifall du är intresserad av ett tyg som inte finns med bland tygvalen på hemsidan.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Modellen finns för visning i följande butiker  
Storlek, material och färg kan variera i butik. Kontakta butik om du vill veta exakt utförande och säkerställa att varan finns kvar.
Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top