08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr
Pga Covid-19 tar utemöblerna slut snabbare än väntat, läs mer >>

Classic Soffbord 120x120 Oljad Ek

14 860 kr
Utförande:
Färg:
Underrede:
Höjd:
.
6 - 8 veckor (specialbeställning)
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
  •     Kontakta oss om du vill ha tygprover hemskickade!
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Classic är ett elegant kvadratiskt soffbord från Sits som är tillverkat i massivt trä och metall. Välj mellan flera olika finishar på det nätta metallunderredet för att matcha just din soffgrupp. Toppskivan kommer i vitoljad ek, naturoljad ek eller valnöt.

Classic är ett perfekt bord för dig som vill kombinera klassisk träkänsla med modern och nätt metall. Classic finns i flera olika storlekar.

Information:

Längd: 120 cmHöjd: 45 eller 35 cm
Bredd: 120 cmKategori: Soffbord
Finish: NaturoljadSerie: Classic
Form: KvadratisktLeverantör: Sits

 

På vår hemsida kan du beställa Brandon i några av våra mest populära modeller och tyger men alla soffor, fåtöljer och pallar från Sits går att beställa i ca 300 olika tyger och läder. Alla soffor finns nästan alltid i flera olika storlekar, så titta gärna igenom produktbladet till vänster under ”Dokument´”. Under dokument fliken hittar du även större bilder på tygvalen. Tänk på att bilder på tyger kan avvika lite från hur man uppfattar dem i dagsljus samt att tyg- och läderkollektionen förändras med jämna mellanrum, så välkommen in i någon av våra butiker för aktuella prover. Tveka inte att höra av dig till oss ifall du är intresserad av ett tyg som inte finns med bland tygvalen på hemsidan.

FärgSvart, Natur
MaterialEk, Metall
FormKvadratisk
VarumärkeSits
Längd (cm)120
Bredd (cm)120
Höjd (cm)45

Oljad Valnöt från Sits

Valnöt är ett hett eftertraktat trämaterial då det har utmärkta egenskaper för att tillverka möbler i. Sits använder sig av amerikansk valnöt som har en snyggare finish än sina kusiner.Vi rekommenderar att du oljar eken 2-4 gånger per år vilket ger en tålig yta som skyddar mot spill, vätskefläckar och smuts. Då möbeln kan ha legat i kartong ett tag rekommenderar vi att du oljar bordet direkt efter uppackning om ytan är torr.  Du kan både använda vaxolja eller vanlig möbelolja. Variationer i utseendet är en vanlig företeelse i massiv valnöt och samtidigt är dess charm då ingen produkt är helt den andre lik. Ben och underrede behöver oftast bara oljas av estetiska skäl.

Oljad Ek från Sits

Ek är ett lövträd som kan bli över 1000 år gammalt. Virket har en vacker ådring och är mycket eftertraktat då det är hårt och starkt, samtidigt som det är elegant och sofistikerat. Vi rekommenderar att du oljar eken 2-4 gånger per år vilket ger en tålig yta som skyddar mot spill, vätskefläckar och smuts. Då möbeln kan ha legat i kartong ett tag rekommenderar vi att du oljar bordet direkt efter uppackning om ytan är torr.  Du kan både använda vaxolja eller vanlig möbelolja. Variationer och märgstrålar är en vanlig företeelse i massiv ek och samtidigt är dess charm då ingen produkt är helt den andre lik. Ben och underrede behöver oftast bara oljas av estetiska skäl.

Pigmenterad och Lackad Ek från Sits

Kontakta butik för skötselråd när det gäller behandlad ek från Sits.

Artnr:  SITS1S178615415031-EK+SITSTYG-CLASSIC-OILED

Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top