Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Congress Kontorsstol Vit

Congress är en stilren och klassisk kontorsstol från Italienska Calligaris. Den finns i olika färger och är höj och sänkbar. Underredet är i borstat stål. Perfekt för det stilrena hemmakontoret.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Congress är en stilren och klassisk kontorsstol från Italienska Calligaris. Den finns i olika färger och är höj och sänkbar. Underredet är i borstat stål. Perfekt för det stilrena hemmakontoret.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit
Bredd62.5 cm
VarumärkeCalligaris
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng

Artnr:  CS1252-P95-P94

To top