08 - 22 20 00

  •   Fraktfritt över 5000 kr
  •   Öppet köp
  •   Personlig Service
  •   Bra priser
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr

Easy Fåtölj 4-Ben Trä / Fårskinn

10 995 kr
Fårskinn Stomme Armstödskuddar
.
6 - 8 veckor
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Easy är stilren och otroligt bekväm glidfåtölj designad av Jahn Aamodt och tillverkad för hand nere i Småland. Fåtöljen finns med två olika baser; 4-ben samt snurr fot. Sitsen på Easy går att få i tyg, läder eller i fårskinn där samtliga material går att få i flera olika kulörer. Fårskinnet kommer med matchande tyg på fåtöljens baksida och ett justerbart nackstöd med läderkudde. Stommen går att få i oljad eller svartbetsad ek samt bok eller valnöt. Det finns självklart en fotpall i serien som bör köpas till för bästa komfort. 

På vår hemsida kan Du beställa Easy i några av våra mest populära läder men alla fåtöljer och pallar från Conform går att beställa i ca 200 olika tyger och läder. Tyg- och läderkollektionen förändras ständigt och aktuella prover finns i alla våra butiker.

Mått:

Höjd: 104cm

Bredd: 72cm

Djup: 84cm

Sitthöjd: 44cm

Designad av Jahn Aamodt. Klicka här för mer av hans verk.

FärgVit, Grå, Svart, Brun, Beige, Natur
StommeEk, Valnöt
KlädselTyg, Fårskinn, Äkta Läder
TillverkareConform
LagervaraBeställningsvara
Höjd104 cm
Bredd72 cm
Sitthöjd44 cm
Djup84 cm

Oljad Ek från Conform

Ek är ett lövträd som kan bli över 1000 år gammalt. Virket har en vacker ådring och är mycket eftertraktat då det är hårt och starkt, samtidigt som det är elegant och sofistikerat. Vi rekommenderar att du oljar eken 2-4 gånger per år vilket ger en tålig yta som skyddar mot spill, vätskefläckar och smuts. Du kan både använda vaxolja eller vanlig möbelolja. Variationer och märgstrålar är en vanlig företeelse i massiv ek och samtidigt dess charm då ingen produkt är helt den andre lik.

Svartbets från Conform

Betsade möbler är för dig som vill ha en hårdare finish än vad en oljad yta ger. Betsen/lacken gör ytan tåligare och enklare att rengöra. Ytan är mycket slitstark tack vare den hårda två-komponentslacken. Möbeln bör även behandlas med möbelpolish regelbundet för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Sköter du detta klarar ytan av spill, vätskefläckar och smuts på ett utmärkt sätt.

Fårskinn från Confrom 

Fårskinnet kommer från några av de bästa fårfarmarna i Australien. Conform använder sig enbart fårtypen Crossbred vilket garanterar hög kvalitet och ett fårskinn som med rätt skötsel håller både i nöd och lust. Då damm och smuts samlar sig i botten på skinnet bör man vädra och dammsuga sin möbel regelbundet. Använd klisterrulle till löst sittande smuts. Fläckar bör så fort som möjligt dränkas in med kallt vatten och rengöras med svamp, ljummet vatten och ullschampo.

Artnr:  CFX200000125

Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top