Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Easy Fåtölj inkl. Fotpall 4-Ben Trä Fårskinn

16 595 kr
Fårskinn Stomme
6 - 8 veckor (specialbeställning)
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Easy är stilren och otroligt bekväm glidfåtölj designad av Jahn Aamodt och tillverkad för hand nere i Småland. Med fåtljen i fårskinn ingår fotpallen i priset. Sitsen på Easy går att få i två olika färger på fårskinn; graphite eller sahara. Fårskinnet kommer med matchande tyg på fåtöljens baksida och ett justerbart nackstöd med läderkudde. Stommen går att få i oljad eller vitojad ek. 

Obs! I fårskinn så ingår fotpallen vid köp av Easy fåtöljen. 

Mått:

Höjd: 104cm

Bredd: 72cm

Djup: 84cm

Sitthöjd: 44cm

Designad av Jahn Aamodt. Klicka här för mer av hans verk.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå, Brun, Beige, Natur
KlädselTyg, Fårskinn, Äkta Läder
VarumärkeConform
Höjd104 cm
Bredd72 cm
Sitthöjd44 cm
Djup84 cm
Läs mer
Stäng
Conform

Conform har sedan de startade 1978 som ambition att skapa kvalitativa fåtöljer med ren och snygg design och en oslagbar komfort. Småland har en stark tradition av möbeltillverkning och Conform är inget undantag. Kvalitet genomsyrar hela deras produktionsled och vi är stolta att vi på Folkhemmet får sälja så fina svensktillverkade fåtöljer. Conform är svårslagna när det gäller kombinationen av elegant design i kombination med en underbar sittkomfort. 

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Fårskinn från Conform

Fårskinnet kommer från några av de bästa fårfarmarna i Australien. Conform använder sig enbart fårtypen Crossbred vilket garanterar hög kvalitet och ett fårskinn som med rätt skötsel håller både i nöd och lust. Då damm och smuts samlar sig i botten på skinnet bör man vädra och dammsuga sin möbel regelbundet. Använd klisterrulle till löst sittande smuts. Fläckar bör så fort som möjligt dränkas in med kallt vatten och rengöras med svamp, ljummet vatten och ullschampo.Läs mer
Stäng
Fler utföranden och information:
attachment Easy produktblad
Har du frågor om denna produkt?

Artnr:  CFX200000817

To top