Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Edler Satsbord Runt Svart

4 395 kr
Utförande:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Edler är ett elegant och vackert runt satsbord från Nordic Furniture Group. Soffbordet har en modern och nätt design med sitt nätta och snygga underrede i kombination eleganta runda formen. Den ena toppskivan är tillverkat i härdat glas målad undersida och den andra i svartbetsat trä. Det moderna och snygga underredet kommer i svart pulverlackat stål. I detta set ingår två runda bord enligt bild.

Information:

Längd: 100/80cmHöjd: 48/41cm
Bredd: 100/80cmSerie: Edler
Färg: Svart Leverantör: Nordic Furniture Group

 

Nordic Furniture Group (NFG) är ett svenskt bolag som säljer fler fina Norska Varumärken bland annat Hjellegjerde och Hödnebö. Tillsammans med ett eget sortiment av fina möbler med en modern nordisk design så erbjuder NFG kanske Sveriges bredaste och mest spännande sortiment av möbler och inredning. På Folkhemmet hittar du ett härligt urval av deras sortiment.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart
MaterialGlas, Metall, Trä
FormRektangulär, Kvadratisk
Bredd100 cm
Längd100 cm
Höjd48 cm
VarumärkeNordic Furniture Group
Läs mer
Stäng
Nordic Furniture Group

Nordic Furniture Group (NFG) är ett svenskt bolag som säljer fler fina Norska Varumärken bland annant Hjellegjerde och Hödnebö. Tillsammans med ett eget sortiment av fina möbler med en modern nordisk design så erbjuder NFG kanske Sveriges bredaste och mest spännande sortiment av möbler och inredning. På Folkhemmet hittar du ett härligt urval av deras sortiment.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Härdat glas från NFG

Nordic Furniture Group använder sig av den absolut högsta kvalitén av härdat glas. På vissa modeller erbjuder de förutom den klassiska transparenta finishen en gråtonad och helsvart modell som ger möbeln en helt annan karaktär. Rengöring görs enklast med traditionell glasrengöring. NFG är det självklara valet för dig som vill ha snygga möbler i glas till ett otroligt bra pris.

Läs mer
Stäng

Artnr:  NFG369970

To top