08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr
Pga Covid-19 tar utemöblerna slut snabbare än väntat, läs mer >>

Emozione C072 Divansoffa med Recliner

38 285 kr
Klädsel:
Divanställning:
Kontrastsöm:
Klädsel
Denver Vit - 10BY
Denver Svart - 10BU
Denver Röd - 10BR
Denver Mörkbrun - 10BH
Denver Mörkgrå - 10BI
Denver Offwhite - 10BL
Denver Grå - 10BK
Le Mans Svart - 1576
Le Mans Grå - 15CT
Le Mans Vit - 15CW (ej kontrastsömn)
Le Mans Mörkbrun- 1571
Le Mans Cognac - 15D8
Le Mans Blå - 15CY
Le Mans Ljusgrå - 1582
Le Mans Grön - 15D4
Madison Svart - 20RE
Madison Mörkbrun- 20RB
Madison Mörkgrå - 20RC
Madison Brun- 20RD
Campbell Brun - 30JA
Campbell Cognac - 30JD
  • PG 10
  • PG 15
  • PG 20
  • PG 30
.
8 - 10 Veckor (specialbeställning)
  •     Showroom för Natuzzi i butiken i Täby
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
  •     Specialbeställning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Emozione är en bekväm soffa från italienska Natuzzi. Emozione har en läcker italiensk design där Natuzzi har lagt all energi på att skapa en soffa som ska vara så ergonomisk och bekväm som möjligt. Soffan har ett generöst sittdjup som tillsammans med den mjuka stoppningen ger en oslagbar sittkomfort.

Emozione har elektrisk recline på sittdelen med armsatöd. Med smidiga knapptryck på panelen på sidan av armstödet kan ju elegant styra position på fot- och ryggstöd. Det medför att du kan välj precis den ställning du vill ha. Du kan även justera nackstödet. Den delen som har recline har elektrisk justering av nackstödet medan de andra har manuell.

Emozione är stoppad med kallskum av den finaste kvalitén vilket tillsammans med en ergonomisk form ger en suverän sittkomfort. Soffan är klädd med äkta läder där du kan välja vilken typ av läder du vill ha samt förg. Armstöden har en kudde som sveper om den på toppen vilket ger en skön känsla att mysa upp mot. 

Emozione finns i flera olika storlekar och utföranden. Se produktbladet för att få en översikt på alla kombinationer. Komplettera gärna soffgruppen med den bekväma fåtöljen i samma serie.

Information:

Bredd: 279 cmHöjd: 74-96 cm
Djup: 106-160 cmSitthöjd: 45 cm
Divanlängd: 171cmRecliner: Ja
Klädsel: LäderSerie: Emozione C072
Modell: Divansoffa med reclineLeverantör: Natuzzi

 

Sedan 1959 har Natuzzi tillverkat soffor och fåtöljer med fokus på kvalité, design och miljö. Nu räkas Natuzzi som en av världes största producenter av handtillverkade soffor och kanske till och med störst på läder. Natuzzi har sitt säte i södra Italien och drivs fortfarande av företagets skapare Pasquale Natuzzi.

I butik kan du välja bland ett stort antal klädslar medan vi i webshopen endast visar ett begräsat urval. Aktuella läderprover finns på Folkhemmet i Arninge där du även kan se och provsitta utvalda modeller. Ska du köpa skinnsoffa från Natuzzi i Stockholm är Folkhemmet ditt självklara val.

FärgGul, Blå, Vit, Grå, Svart, Grön, Brun, Beige
Höjd (cm)74
Sitthöjd (cm)45
VarumärkeNatuzzi
KlädselÄkta Läder
Djup (cm)106
Bredd (cm)279
TygbankNatuzzi Editions
Längd (cm)171

Läder från Natuzzi

Täckfärgat Läder (Denver):

Täckfärgat läder har som namnet antyder ytterligare skydd och färg på ytan vilket gör att andningsförmågan och komforten begränsas något av ytbehandlingen. Täckfärgat läder från Natuzzi är i regel inte genomfärgat men är istället ett motståndskraftigt och tåligt läder. Lädret är kraftigt med en snygg prägling. Denver är ca 1,2-1,4mm tjockt. 

Semi-Anilin (Le Mans): 

Semi-Anilin är ett genomfärgat anilinläder som ytbehandlats med ett extra lager färg för att öka tåligheten mot fläckar och ge en jämnare nyans. De naturliga märkena som återfinns på ett anilinläder finns i vissa fall kvar även på ett semianilin. Dock inte lika mycket som på ett anilinläder.  Natuzzis semi-anilinläder har en bra komfort och god andningsförmåga. Le Mans är ca 1,1-1,3mm tjockt. 

Anilin (Madison, Campbell)

Anilin är ett genomfärgat läder utan ytlack eller täckfärg. Naturliga märken som exempelvis insektsbett, taggtrådsmärken och brännmärken finns kvar på lädret för att behålla så mycket som möjligt av den naturliga känslan. En viss nyansskillnad kan förekomma mellan de olika skinnbitarna på en möbel klädd i anilinläder. En Natuzzisoffa i anilin har extremt hög komfort och andas mycket, men är samtidigt mer känslig för spill och fläckar. Äger man en Natuzzi möbel i anilinläder är det extra viktigt med underhåll så att lädret alltid har ett fullgott skydd och åldras vackert.

Madison är ett tjockt läder härligt läder som är mellan 1,6-1,8mm tjockt. Den har ingen skyddande hinna och ger en helt underbar komfort.

Campbell är likt Madison ett härligt fullanilinläder med en otroligt snygg finish. Lädret har lite blankare yta men har alla härliga variationer du kan förvänta dig av ett anilinläder. Campbell är ca 1,4-1,6mm tjockt.

Artnr:  NATC072049CAT 10+NATC072291CAT 10+NATC072514CAT 10

Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top