Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Baloo Fåtölj Snurr/Gung Dusted Pink Velvet

10 890 kr
Färg:
Underrede:
Fotpall:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Baloo är en exklusiv fåtölj från Norska Hjellegjerde. Baloo har både snurr- och gungfunktion. Sittkomforten är helt underbar då den är perfekt utförmad ergonomisk. Fåtöljen har en modern och snygg design med en nätt rundad form.

Här kommer den med ett elegant sammetstyg som både är slitstarkt och bidrar till den exklusiva känslan. Välj mellan borstat stålben eller helt svartlackad. Baloo är en stor serie där du kan välja mellan flera olika tyger eller varför inte i läder. Missa inte att köpa till fotpall.

Information:

Bredd: 81cmHöjd: 108cm
Djup: 78cmSitthöjd: 42cm
Sittdjup: 50cmSerie: Baloo
Färg: Dusted PinkLeverantör: Hjellegjerde
Klädsel: SammetstygTyp: Fåtölj

 

Hjellgjerde startade sin verksamhet så tidigt som 1941 vilket betyder att de har mer än 70 år av erfarenhet av att producera möbler av den finaste kvaliten. Det var bröderna Otto, Mindor och Ingvald Hjellgjerde som la grunden till företaget på 40-talet som har växt från ett litet familjeföretag till en av Norges största möbelkoncerner. Hjellgjerde sträcker sig nu över flera kontinenter och är kända för soffor och fåtöljer med modern design och underbar kvalitet och komfort. Vill du veta mer och Hjellgjerde och deras produkter så kontakta kundtjänst eller någon av våra butiker.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgRosa
Bredd81 cm
Sitthöjd42 cm
Höjd108 cm
Djup78 cm
KlädselSammet
VarumärkeHjellegjerde
Läs mer
Stäng
Hjellegjerde

Hjellegjerde startade sin verksamhet så tidigt som 1941 vilket betyder att de har mer än 70 år av erfarenhet av att producera möbler av den finaste kvaliten. Det var bröderna Otto, Mindor och Ingvald Hjellegjerde som la grunden till företaget på 40-talet som har växt från ett litet familjeföretag till en av Norges största möbelkoncerner. Hjellegjerde sträcker sig nu över flera kontinenter och är kända för soffor och fåtöljer med modern design och underbar kvalitet och komfort. 

Läs mer
Stäng
Fler utföranden och information:
attachment Baloo - Produktblad
Har du frågor om denna produkt?

Artnr:  NFG7000011

To top