Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Bo Reclinerfåtölj Svart

24 995 kr
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Bo är en bekväm och modernt designad reclinerfåtölj från Norska lyxmärket Hjellegjerde. Bo har både snurr- och reclinefunktion. Sittkomforten är helt underbar då den är perfekt utformad ergonomisk. Den elektriska reclinerfunktionen gör att du kan fälla upp fotstödet och luta ryggen bakåt på ett mycket smidigt sätt. Välj mellan svart eller grå/beige läder. Nackstödet går att justera i höjd. Bo är helt trådlös då den har ett laddbart batteri. Bo har en rundad metallfot i svartlackad finish.

Information:

Bredd: 84cmHöjd: 112cm
Djup: 94cmSerie: Bo
Färg: SvartLeverantör: Hjellegjerde
Klädsel: LäderTyp: Reclinerfåtölj

 

Hjellgjerde startade sin verksamhet så tidigt som 1941 vilket betyder att de har mer än 70 år av erfarenhet av att producera möbler av den finaste kvaliten. Det var bröderna Otto, Mindor och Ingvald Hjellgjerde som la grunden till företaget på 40-talet som har växt från ett litet familjeföretag till en av Norges största möbelkoncerner. Hjellgjerde sträcker sig nu över flera kontinenter och är kända för soffor och fåtöljer med modern design och underbar kvalitet och komfort. Vill du veta mer och Hjellgjerde och deras produkter så kontakta kundtjänst eller någon av våra butiker.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart
KlädselLäder/Konstläder, Sammet
Bredd84 cm
Höjd112 cm
Djup90 cm
VarumärkeHjellegjerde
Läs mer
Stäng
Hjellegjerde

Hjellegjerde startade sin verksamhet så tidigt som 1941 vilket betyder att de har mer än 70 år av erfarenhet av att producera möbler av den finaste kvaliten. Det var bröderna Otto, Mindor och Ingvald Hjellegjerde som la grunden till företaget på 40-talet som har växt från ett litet familjeföretag till en av Norges största möbelkoncerner. Hjellegjerde sträcker sig nu över flera kontinenter och är kända för soffor och fåtöljer med modern design och underbar kvalitet och komfort. 

Läs mer
Stäng
Fler utföranden och information:
attachment Baloo - Produktblad
Har du frågor om denna produkt?

Artnr:  NFG855116PBLT201

To top