08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr
Kolla in våra fraktkostnader och leveransalternativ >>

Cammeo 2715 Fåtölj

19 995 kr
Klädsel:
Färg Baksida Rygg:
Klädsel
Ostuni Blå - 13
Ostuni Grön - 11
Ostuni Grå - 08
Ostuni Ljusgrå - 03
Le Mans Cognac - 15D8
Le Mans Ljusgrå - 1582
Le Mans Blå- 15D3
Le Mans Svart - 1576
Le Mans Vit - 15CW (ej kontrastsömn)
Le Mans Grön - 15D4
Stromboli Off White - 30IR
Stromboli Cognac - 30IS
Siena Gul - 40B6
Siena Grå - 40B3
Siena Mörkblå - 40B5
Siena Mörkgrön - 40B4
Siena Svart - 40BM
Siena Ljusbrun - 40BX
  • PG 70
  • PG 15
  • PG 30
  • PG 40
.
8 - 10 Veckor (specialbeställning)
  •     Showroom för Natuzzi i butiken i Täby
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
  •     Specialbeställning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Cammeo är en modern och väldigt exklusiv fåtöljer från Natuzzi. Cammeo kommer från den mer exklusiva kollektionen Natuzzi Italia och har inspirerats av den klassiska Barcelonafåtöljen men hittat sin egna stil och formspråk. Cammeo är en modell som blandar modern och klassisk design med en rent ut sagt underbar sittkomfort tack vare den härliga stoppningen och den ergonomiska uppbyggnaden.

Natuzzi har ett stort utbud av läder av den absolut högsta kvaliten. Online visar vi ett urval av de läder och tyger som finns men det finns fler varianter. Kontakta kundtjänst för mer information. Det eleganta underrdet är tillverkat i kromad metall.

Teknisk Information

Bredd: 77cmDjup: 85cm

Höjd: 76cm

Sitthöjd: 44cm (framsida av sits)

Modellnummer: 2715

Klädsel: Äkta Läder / Tyg

 

Sedan 1959 har Natuzzi tillverkat soffor och fåtöljer med fokus på kvalité, design och miljö. Nu räkas Natuzzi som en av världes största producenter av handtillverkade soffor och kanske till och med störst på läder. Natuzzi har sitt säte i södra Italien och drivs fortfarande av företagets skapare Pasquale Natuzzi.

I butik kan du välja bland ett stort antal klädslar medan vi i webshopen endast visar ett begräsat urval. Aktuella läderprover finns på Folkhemmet i Arninge där du även kan se och provsitta utvalda modeller. Ska du köpa skinnsoffa från Natuzzi i Stockholm är Folkhemmet ditt självklara val.

FärgVit, Grå, Svart, Brun
KlädselTyg, Läder/Konstläder
Bredd (cm)77
Höjd (cm)76
VarumärkeNatuzzi
Djup (cm)85
TygbankNatuzzi Italia

Läder från Natuzzi Italia

Semi-Anilin (Le Mans): 

Semi-Anilin är ett genomfärgat anilinläder som ytbehandlats med ett extra lager färg för att öka tåligheten mot fläckar och ge en jämnare nyans. De naturliga märkena som återfinns på ett anilinläder finns i vissa fall kvar även på ett semianilin. Dock inte lika mycket som på ett anilinläder.  Natuzzis semi-anilinläder har en bra komfort och god andningsförmåga. Le Mans är ca 1,1-1,3mm tjockt. 

Anilin (Siena & Montello)

Anilin är ett genomfärgat läder utan ytlack eller täckfärg. Naturliga märken som exempelvis insektsbett, taggtrådsmärken och brännmärken finns kvar på lädret för att behålla så mycket som möjligt av den naturliga känslan. En viss nyansskillnad kan förekomma mellan de olika skinnbitarna på en möbel klädd i anilinläder. En Natuzzisoffa i anilin har extremt hög komfort och andas mycket, men är samtidigt mer känslig för spill och fläckar. Äger man en Natuzzi möbel i anilinläder är det extra viktigt med underhåll så att lädret alltid har ett fullgott skydd och åldras vackert.

Artnr:  NAT2715231CAT 70

Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top