08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr
Kolla in våra fraktkostnader och leveransalternativ >>

Embrace Fåtölj Ljusbrunt Vintagekonstläder

Embrace är en modern och snyggt designad fåtölj/loungestol. Formgivarna bakom Embrace serien är designerduon "Says Who" och tillverkare är Dan-Form. Den har med sina ergonomiska form och armstöd en härlig komfort. Embrace har en snygg pickering i ryggen vilket bidrar till den snygga och unika designen. Embrace fåtöljen är klädd med ett slitstarkt och snyggt vintagekonstläder som är praktiskt och lättskött. Benen är tillverkade i svartlackad metall. Embrace finns i flera olika färger och material. 

Information:

Bredd: 68cmHöjd: 82,5cm
Djup: 77cmSitthöjd: 44cm
Typ: FåtöljSerie: Embrace
Färg: Ljusbrunt VintagekonstläderLeverantör: Dan-Form

 

Dan-Form startades i en källare 1992 och har växt till att idag exportera till över 50 olika länder. Deras vision är att kunna erbjuda exklusiv design (främst dansk) till ett överkomligt pris. Dan-Form är kända för sin höga kvalitet samt innovativa design och samarbetar med flera olika formgivare. Detta har också lett till ett brett sortiment av matstolar och barstolar men även fåtöljer samt bord. Många av Dan-Forms kunder är hotell, barer, restauranger etc. och därför är de flesta av deras produkter godkända för offentlig miljö. Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Modellen finns för visning i följande butiker  
Storlek, material och färg kan variera i butik. Kontakta butik om du vill veta exakt utförande och säkerställa att varan finns kvar.
Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top