Produkten har blivit tillagd i varukorgen

General Reclinerfåtölj ink. Pall Svart

14 995 kr
Färg:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

General är en bekväm reclinerfåtölj från Norska lyxmärket Hjellegjerde. General har både snurr- och reclinefunktion. Du fäller General smidigt med spaken på höger sida. Fotpallen ingår i priset. Sittkomforten är helt underbar då den är perfekt utformad ergonomisk och har en mjuk och skön stoppning. Välj mellan svart eller brunt läder. Fåtöljen har ett elegant brunbetsat träunderrede.

Information:

Bredd: 83,5cmHöjd: 107cm
Djup: 79cmSerie: Emperor
Färg: SvartLeverantör: Hjellegjerde
Klädsel: LäderTyp: Reclinerfåtölj

 

Hjellgjerde startade sin verksamhet så tidigt som 1941 vilket betyder att de har mer än 70 år av erfarenhet av att producera möbler av den finaste kvaliten. Det var bröderna Otto, Mindor och Ingvald Hjellgjerde som la grunden till företaget på 40-talet som har växt från ett litet familjeföretag till en av Norges största möbelkoncerner. Hjellgjerde sträcker sig nu över flera kontinenter och är kända för soffor och fåtöljer med modern design och underbar kvalitet och komfort. Vill du veta mer och Hjellgjerde och deras produkter så kontakta kundtjänst eller någon av våra butiker.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart, Brun
KlädselLäder/Konstläder, Sammet
Höjd107 cm
Djup79 cm
VarumärkeHjellegjerde
Bredd83.5 cm
Läs mer
Stäng
Hjellegjerde

Hjellegjerde startade sin verksamhet så tidigt som 1941 vilket betyder att de har mer än 70 år av erfarenhet av att producera möbler av den finaste kvaliten. Det var bröderna Otto, Mindor och Ingvald Hjellegjerde som la grunden till företaget på 40-talet som har växt från ett litet familjeföretag till en av Norges största möbelkoncerner. Hjellegjerde sträcker sig nu över flera kontinenter och är kända för soffor och fåtöljer med modern design och underbar kvalitet och komfort. 

Läs mer
Stäng
Fler utföranden och information:
attachment Baloo - Produktblad
Har du frågor om denna produkt?

Artnr:  NFG602501LT201

To top