Produkten har blivit tillagd i varukorgen

King Reclinerfåtölj Svart Läder

8 995 kr
Utförande:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

King är en bekväm och prisvärd reclinerfåtölj från Norska lyxmärket Hjellegjerde. King har både snurr- och gungfunktion. Sittkomforten är helt underbar då den är perfekt utformad ergonomisk. Den manuella reclinerfunktionen gör att du kan fälla upp fotstödet och luta ryggen bakåt. Du kan även juster nackstödet på King. Välj mellan svart läder eller tyg. Alla slitytor har äkta läder medans sidor och liknande har konstläder.

Information:

Bredd: 76cmHöjd: 102cm
Djup: 90cmSitthöjd: 47cm
Sittdjup: 53cmSerie: King
Färg: SvartLeverantör: Hjellegjerde
Klädsel: LäderTyp: Reclinerfåtölj

 

Hjellgjerde startade sin verksamhet så tidigt som 1941 vilket betyder att de har mer än 70 år av erfarenhet av att producera möbler av den finaste kvaliten. Det var bröderna Otto, Mindor och Ingvald Hjellgjerde som la grunden till företaget på 40-talet som har växt från ett litet familjeföretag till en av Norges största möbelkoncerner. Hjellgjerde sträcker sig nu över flera kontinenter och är kända för soffor och fåtöljer med modern design och underbar kvalitet och komfort. Vill du veta mer och Hjellgjerde och deras produkter så kontakta kundtjänst eller någon av våra butiker.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart
KlädselLäder/Konstläder, Sammet
Höjd102 cm
Bredd76 cm
Sitthöjd47 cm
Djup90 cm
VarumärkeHjellegjerde
Läs mer
Stäng
Hjellegjerde

Hjellegjerde startade sin verksamhet så tidigt som 1941 vilket betyder att de har mer än 70 år av erfarenhet av att producera möbler av den finaste kvaliten. Det var bröderna Otto, Mindor och Ingvald Hjellegjerde som la grunden till företaget på 40-talet som har växt från ett litet familjeföretag till en av Norges största möbelkoncerner. Hjellegjerde sträcker sig nu över flera kontinenter och är kända för soffor och fåtöljer med modern design och underbar kvalitet och komfort. 

Läs mer
Stäng
Modellen finns för visning i följande butiker  
Storlek, material och färg kan variera i butik. Kontakta butik om du vill veta exakt utförande och säkerställa att varan finns kvar.

Artnr:  NFG7000005

To top