Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Loft Reclinerfåtölj Läder

13 895 kr
Läder:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Loft är en bekväm och prisvärd reclinerfåtölj från Norska lyxmärket Hjellegjerde. Loft har både snurr- och gungfunktion. Sittkomforten är helt underbar då den är perfekt utformad ergonomisk. Den elektriska reclinerfunktionen gör att du kan fälla upp fotstödet och luta ryggen bakåt på ett mycket smidigt sätt. Det sitter knappar på insidan av armstödet som du styr rexlinern med. Välj mellan svart eller grått SL-läder.

Information:

Bredd: 77cmHöjd: 108cm
Djup: 94cmSerie: Loft
Färg: Svart eller GråttLeverantör: Hjellegjerde
Klädsel: LäderTyp: Reclinerfåtölj

 

Hjellgjerde startade sin verksamhet så tidigt som 1941 vilket betyder att de har mer än 70 år av erfarenhet av att producera möbler av den finaste kvaliten. Det var bröderna Otto, Mindor och Ingvald Hjellgjerde som la grunden till företaget på 40-talet som har växt från ett litet familjeföretag till en av Norges största möbelkoncerner. Hjellgjerde sträcker sig nu över flera kontinenter och är kända för soffor och fåtöljer med modern design och underbar kvalitet och komfort. Vill du veta mer och Hjellgjerde och deras produkter så kontakta kundtjänst eller någon av våra butiker.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå, Svart
KlädselLäder/Konstläder, Sammet
Bredd77 cm
Höjd108 cm
Djup94 cm
VarumärkeHjellegjerde
Läs mer
Stäng
Hjellegjerde

Hjellegjerde startade sin verksamhet så tidigt som 1941 vilket betyder att de har mer än 70 år av erfarenhet av att producera möbler av den finaste kvaliten. Det var bröderna Otto, Mindor och Ingvald Hjellegjerde som la grunden till företaget på 40-talet som har växt från ett litet familjeföretag till en av Norges största möbelkoncerner. Hjellegjerde sträcker sig nu över flera kontinenter och är kända för soffor och fåtöljer med modern design och underbar kvalitet och komfort. 

Läs mer
Stäng
Fler utföranden och information:
attachment Baloo - Produktblad
Har du frågor om denna produkt?

Artnr:  NFG7000007

To top