Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Shabby Fåtölj Med Armstöd

Shabby är en modern och stilren fåtölj designad av Lenka Teilmann och är ett uppskattat tillskott till hemmet eller kontoret. Fåtöljen går att få i läder eller i tyg och med eller utan armstöd. Gällande läderklädseln så kommer Shabby med korssöm som går att välja i kontrast eller matchande färg till lädret. I tygklädsel kommer Shabby med matchande normalsöm. Glömt inte att köpa till fotpallen i serien för bästa komfort!

På vår hemsida kan Du beställa Shabby i några av våra mest populära läder och tyger men alla fåtöljer och pallar från Conform går att beställa i ca 200 olika tyger och läder. Tyg- och läderkollektionen förändras ständigt och aktuella prover finns i alla våra butiker.

Information:

Bredd: 73cmHöjd: 73cm
Djup: 91cmSitthöjd: 41cm
Klädsel: Tyg / LäderSerie: Shabby
Designer: Lenka TeilmannLeverantör: Conform

 

Conform har sedan de startade 1978 som ambition att skapa kvalitativa fåtöljer med ren snygg design och en oslagbar komfort. Småland har en stark tradition av möbeltillverkning och Conform är inget undantag. Kvalitet genomsyrar hela deras produktionsled och vi är stolta att vi på Folkhemmet får sälja så fina svensktillverkade fåtöljer. Conform Collection är svårslagna när det gäller kombinationen av elegant design underbar sittkomfort.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top